Θαμπώθηκε ο Γκουαρντιόλα: «Δεν θυμάμαι άλλη ομάδα να μας παίζει έτσι τα τελευταία εννέα χρόνια – Θέμα χρόνου ο προπονητής να πάρει μεταγραφή»

Πεπ Γκουαρντιόλα

i

PrtScr

Θαμπώθηκε ο Γκουαρντιόλα: «Δεν θυμάμαι άλλη ομάδα να μας παίζει έτσι τα τελευταία εννέα χρόνια – Θέμα χρόνου ο προπονητής να πάρει μεταγραφή»

Κώστας Τόπας 13:46 - 15.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:46 - 15.09.2024

Το εγκώμιο της Μπρέντφορντ και του Τόμας Φρανκ έπλεξε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με 2-1.

H Μάντσεστερ Σίτι με πρωταγωνιστή ξανά τον Χάαλαντ νίκησε με 2-1 την Μπρέντφορντ. Ο Γουισά μόλις στα 23'' άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Λονδίνου, με τον επιθετικό από το Κονγκό με κεφαλιά σε κενή εστία να κάνει το 1-0.

Ωστόσο, ο Νορβηγός αστέρας των Πολιτών από εκεί και έπειτα ανέλαβε δράση και με δύο γκολ ανέτρεψε το σκορ. Αρχικά στο 19' με ωραίο σουτ στην απέναντι γωνία ισοφάρισε και στο 32ο λεπτό με τετ α τετ έκανε το 2-1, όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Πεπ Γκουαρντιόλα μπορεί να ήταν χαρούμενος για την εμφάνιση της ομάδας του και τη νίκη που κατάφερε να πάρει, ωστόσο δεν δίστασε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια και για την Μπρέντφορντ και τον προπονητή της, Τόμας Φρανκ.

«Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Τόμας Φρανκ. Δεν θυμάμαι ομάδα να έπαιζε όπως η Μπρέντφορντ εναντίον μας σε οκτώ ή εννέα χρόνια. Δυσκολευτήκαμε να ξέρουμε πότε να σουτάρουμε και να πιέσουμε. Ήμασταν τυχεροί που βρήκαμε το γκολ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και μάλλον αξίζαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ», είπε ο Καταλανός τεχνικός.

Και συνέχισε με τον έπαινο του για τις «μέλισσες», λέγοντας:. «Είναι μια εξαιρετική ομάδα. Αυτό που κάνουν έχει πάντα νόημα. Είναι συμπαγείς. Αυτή την εποχή έχουν και υπέρταση. Ο Τόμας Φρανκ είναι ένας από τους καλύτερους. Είναι θέμα χρόνου να διευθύνει έναν από τους μεγάλους συλλόγους. Είμαι καλός σε μερικά πράγματα, ένα από τα οποία είναι να διαβάζω όταν ο προπονητής είναι καλός».