Γκουαρντιόλα: «Η σεζόν έχει τελειώσει για τον Ρόδρι»
i

©imago

Γκουαρντιόλα: «Η σεζόν έχει τελειώσει για τον Ρόδρι»

Νεφέλη Μπισμπίκη 16:51 - 27.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:23 - 27.09.2024

O Πεπ Γκουαρντιόλα επιβεβαίωσε πως ο Ρόδρι, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Η Μάντσεστερ Σίτι θα μείνει χωρίς τον Ρόδρι για το υπόλοιπο της σεζόν, εξαιτίας του τραυματισμού που υπέστη την περασμένη Κυριακή στον αγώνα με την Άρσεναλ. Ο μέσος, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση έπειτα από την ρήξη χιαστού την Παρασκευή το πρωί, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Η απουσία του Ρόδρι θα αφήσει τεράστιο κενό, με τους πρωταθλητές Αγγλίας να μην έχουν χάσει κανέναν από τους τελευταίους 48 αγώνες της Premier League στους οποίους συμμετείχε. Όπως δήλωσε και ο Πεπ Γκουαρντιόλα σε συνέντευξη Τύπου, είναι μεγάλο το διάστημα το οποίο θα παραμείνουν χωρίς τον πολύτιμο αυτόν παίκτη.

 «Είναι πολλοί μήνες χωρίς έναν σημαντικό παίκτη για εμάς, όλοι το ξέρουν».

Μπορεί η έκβαση της επέμβασης να ήταν επιτυχημένη, αλλά ο χρόνος παραμονής στον οποίο θα μείνει εκτός, δεν είναι ενθαρρυντικός για την Μάντσεστερ Σίτι.

Ρόντρι, Τερ Στέγκεν, Εμπαπέ: Τρεις τραυματισμοί σε πέντε μέρες που κοστίζουν... ακριβά
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

17:03 - 25.09.2024

Ρόντρι, Τερ Στέγκεν, Εμπαπέ: Τρεις τραυματισμοί σε πέντε μέρες που κοστίζουν... ακριβά

Τρεις τραυματισμοί σε μόλις πέντε μέρες, σε τρεις από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Η απουσία των Ρόντρι, Τερ Στέγκεν και Εμπαπέ, θα κοστίσει σίγουρα στις ομάδες , το μόνο που δεν γνωρίζουμε απόλυτα είναι το πόσο.

«Την επόμενη σεζόν θα είναι μαζί μας. Αυτή η σεζόν τελείωσε. Δυστυχώς, πήραμε τα χειρότερα νέα, αλλά αυτό έγινε, θα είμαστε εκεί για να τον υποστηρίξουμε στην ανάρρωσή του βήμα βήμα. Δεν έχουμε παρόμοιο παίκτη, αλλά όλοι οι άλλοι παίκτες, μπορούν να αντικαταστήσουν αυτό που έχει δώσει ο Ρόντρι από τότε που έφτασε εδώ μαζί μας. », ήταν τα λόγια του προπονητή των «πολιτών».