Η εκπληκτική ομολογία του Γκουαρντιόλα για τη σχέση του με τους παίκτες της Σίτι

Πεπ Γκουαρντιόλα

i

PrtScr

Η εκπληκτική ομολογία του Γκουαρντιόλα για τη σχέση του με τους παίκτες της Σίτι

Κώστας Τόπας 12:09 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:09 - 19.09.2024

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποκάλυψε πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τους ποδοσφαιριστές του εκτός γηπέδου.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα παραχώρησε συνέντευξη στο «Sky Sports» στην οποία μίλησε για διάφορα θέματα από την ιδιωτική του ζωή και αποκάλυψε πώς είναι η σχέση του με τους ποδοσφαιριστές εκτός γηπέδου.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι εξήγησε ότι στις διακοπές δεν έχει καμία επαφή με τους παίκτες: «Δεν μιλάω το καλοκαίρι, ούτε τους συγχαίρω για τα επιτεύγματά τους. Γενικά, δεν είμαστε σε επαφή, παρά μόνο σε ειδικές περιπτώσεις».

Ο Καταλανός σχολίασε ότι όλοι έχουν την ιδιωτική τους ζωή και ότι μιλούν γι' αυτήν σε καθημερινή βάση: «Για παράδειγμα, αν κάποιος πρόκειται να γίνει πατέρας, τον ρωτάω πώς είναι η γυναίκα του και τέτοια πράγματα».

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν ανήκει στην ομάδα WhatsApp του συλλόγου, εκείνος εγγυήθηκε ότι: «Δεν έχω WhatsApp». Μετά την ομολογία, ο δημοσιογράφος ήθελε να μάθει τον λόγο: «Γιατί ναι; (...) Δεν μου αρέσουν τα email, δεν μου αρέσει το WhatsApp ή κάτι τέτοιο. Έχω μόνο τηλέφωνο χωρίς TikTok ή Twitter, ούτε Instagram το τηλέφωνό μου είναι για μηνύματα και αυτό είναι», δήλωσε ο προπονητής της Σίτι.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει διαβεβαιώσει ότι δεν γνωρίζει τα κοινωνικά δίκτυα και ότι όταν θέλει να δει κάτι συγκεκριμένο, ελέγχει τα κινητά των κορών του: «Όποτε θέλω, πηγαίνω στις κόρες μου και μου το επιτρέπουν».

Υπενθυμίζεται ότι η ακρόαση για τις υποτιθέμενες παραβιάσεις των κανόνων της Premier League από τη Μάντσεστερ Σίτι έχει ξεκινήσει από τη Δευτέρα (16/09) μετά από μακρά έρευνα για τους Πολίτες. Οι κατηγορίες σχετίζονται με μια περίοδο εννέα ετών, που αρχίζει το 2009 και λήγει το 2018, με τη Σίτι να κατηγορείται για διάφορες υποτιθέμενες παραβιάσεις κανονισμών, όλες τις οποίες ο σύλλογος αρνείται σθεναρά.