Η έξαλλη αντίδραση του Γκουαρντιόλα μετά το 1-1: Εσπασε την καρέκλα στον πάγκο του (vid)

Η αντίδραση του Πεπ Γκουαρντιόλα μετά το 1-1 της Άρσεναλ

i

PrtScr

Η έξαλλη αντίδραση του Γκουαρντιόλα μετά το 1-1: Εσπασε την καρέκλα στον πάγκο του (vid)

Κώστας Τόπας 08:47 - 23.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:10 - 23.09.2024

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν έξαλλος μετά το 1-1 της Άρσεναλ, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει στον πάγκο ενώ στο φινάλε εξέφρασε τον έντονο εκνευρισμό του για τις αποφάσεις του διαιτητή.

Οι πρωταθλητές της Premier League έκαναν ένα υπέροχο ξεκίνημα στο ντέρμπι με την Άρσεναλ και προηγήθηκαν μέσα σε δέκα λεπτά με το γκολ του Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος πέρασε νίκησε τον Ντέιβιντ Ράγια από κοντινή απόσταση για το 10 αλλά και για να σκοράρει το 100ό του τέρμα για τη Μάντσεστερ Σίτι.

Έμοιαζε ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα μπορούσε σύντομα να διπλασιάσει το προβάδισμά της, αλλά η Άρσεναλ απάντησε 13 λεπτά αργότερα, με τον Ρικάρντο Καλαφιόρι να σκοράρει ένα υπέροχο γκολ από την άκρη της μεγάλης περιοχής.

Αρκετοί παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν στον διαιτητή Μάικλ Όλιβερ μετά το γκολ, για τον λόγο ότι δεν ειδοποιήθηκαν ποτέ από τον ρέφερι για να συνεχιστεί το παιχνίδι μετά από ένα φάουλ αλλά και για το γεγονός ότι η εκτέλεση δεν έγινε από το σημείο που όντως πραγματοποιήθηκε το φάουλ.

Ωστόσο, τα παράπονά τους δεν είχαν αποτέλεσμα, προκαλώντας παράλληλα τον εκνευρισμό του Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος γύρισε προς την πλευρά του πάγκο του και κλώτσησε ότι βρήκε μπροστά του, με αποτέλεσμα να σπάσει ένα κάθισμα. Ο Καταλανός τεχνικός των Πολιτών, εθεάθη επίσης να επιπλήττει τον τέταρτο διαιτητή, Άντριου Μάντλεϊ και να φωνάζει στους βοηθούς του.

Αναλύοντας το περιστατικό, ο πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Αγγλίας, Γκάρι Νέβιλ, είπε στο σχόλιο του Sky Sports: «Αυτός είναι ο λόγος που η Μάντσεστερ Σίτι είναι δυσαρεστημένη… Ο Μάικλ Όλιβερ καλεί τον Κάιλ Γουόκερ. Ο Γουόκερ γυρίζει την πλάτη του και αρχίζει να πηγαίνει προς τα πίσω, αλλά παραπονιούνται γιατί δεν επιστρέφει στη θέση του. Λογική η αντίδραση του Γκουαρντιόλα».

Επιπλέον. ο Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν έξαλλος με τον ρέφερι, αφού είχε καλέσει τους αρχηγούς κοντά του για να τους μιλήσει και στην εξέλιξη της φάσης η Άρσεναλ εκτέλεσε γρήγορα το φάουλ από το οποίο προήλθε το 1-1 του Καλαφιόρι.

«Την επόμενη φορά που θα γίνει αυτό, οι δικοί μου παίκτες δεν θα πάνε στον διαιτητή. Θα του λέμε “έλα εσύ” από εδώ και στο εξής», ανέφερε εμφανώς εκνευρισμένος ο Καταλανός τεχνικός μετά την λήξη του ματς.