Γκουαρδιόλα: «Κανείς δεν μας συμπαθεί στην Αγγλία»

Πεπ Γκουαρδιόλα

i

©imago

Γκουαρδιόλα: «Κανείς δεν μας συμπαθεί στην Αγγλία»

Δημήτρης Χούπης 11:56 - 28.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:56 - 28.09.2024

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα... χτύπησε ξανά με τις δηλώσεις του αφού ανέφερε μεταξύ άλλων ότι κανείς στην Αγγλία δεν συμπαθεί τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν... on fire στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με τη Νιούκαστλ. Ο Καταλανός προπονητής μετά από τις δηλώσεις σε βάρος του Αρτέτα, συνέχεια να «πετάει» ατάκες... φωτιά, μόνο που αυτή τη φορά μίλησε για όλες τις ομάδες της Premier League.

Συγκεκριμένα, ο 53χρονος σε κάποιο σημείο σχολίασε ότι όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίζουν τους «πολίτες», ενώ τόνισε κανείς δεν τους συμπαθεί. Μάλιστα έγινε λίγο καυστικός αφού τις... προκάλεσε να κερδίσουν την ομάδα του.

«Όλοι στην Αγγλία θέλουν να μας κερδίζουν όσο καμία άλλη ομάδα. Το νιώθουμε, είναι η Μάντσεστερ Σίτι ξανά. Δεν μας συμπαθούν καθόλου. Αλλά είναι οκ όλο αυτό. Ας προσπαθήσουν να μας κερδίσουν», ήταν τα λόγια του Καταλανού.

Ο ίδιος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ξέσπασε και κατά του αμυντικού της Άρσεναλ, Γκάμπριελ Μαγκαλιάες, ο οποίος στο μεταξύ τους παιχνίδι είχε δηλώσει ότι όλη αυτή η κόντρα που υπάρχει είναι «πόλεμος».

«Ο Γκάμπριελ το είπε τέλεια στη συνέντευξη Τύπου, μετά το ματς. "Λοιπόν, αυτός είναι πόλεμος, πρέπει να προκαλέσουμε τον αντίπαλο, να τους πιέσουμε". Στο τέλος, τι μπορείς να κάνεις; Με προκαλείς; Εντάξει, είμαι εδώ. Θέλεις πόλεμο; Εντάξει, τώρα κάνουμε πόλεμο», ήταν τα λόγια του Πεπ, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει ακόμα για τις σπόντες του Αρτέτα για το γεγονός ότι ξέρει πράγματα για τη Σίτι.