Γκουαρδιόλα: «Νιώθω ότι ο κόσμος θέλει η Μάντσεστερ Σίτι να τιμωρηθεί, διαφορετική περίπτωση αυτή της Έβερτον»

Πεπ Γκουαρδιόλα

i

PrtScr

Γκουαρδιόλα: «Νιώθω ότι ο κόσμος θέλει η Μάντσεστερ Σίτι να τιμωρηθεί, διαφορετική περίπτωση αυτή της Έβερτον»

Δημήτρης Χούπης 18:09 - 24.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:46 - 14.08.2024

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα πήρε θέση για τα όσα λέγονται τον τελευταίο καιρό για την τιμωρία της Έβερτον, αλλά και την απορία του κόσμου για το γεγονός πως ακόμα δεν έχει τιμωρηθεί η Μάντσεστερ Σίτι.

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες μέρες μετά την τιμωρία της Έβερτον με αφαίρεση δέκα βαθμών λόγω των κανονισμών του Financial Fair Play. Αρκετοί οπαδοί των «ζαχαρωτών» και γενικότερα του ποδοσφαιρικού κοινού έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται πως ακόμα δεν έχουν τιμωρηθεί η Μάντσεστερ Σίτι και η Τσέλσι, αφού έχουν ξοδέψει όλα αυτά τα χρόνια αρκετά χρήματα. 

Μάλιστα οι φίλοι της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ αύριο (25/11) στο ντέρμπι ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι με τη Λίβερπουλ στο Etihad θα πετάξουν ένα αεροπλάνο με πανό κατά των «πολιτών». Θέση για την υπόθεση αυτή λοιπόν πήρε ο τεχνικός της ομάδας του Μάντσεστερ, Πεπ Γκουαρδιόλα. 

Κατά τη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Λίβερπουλ, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως οι δύο περιπτώσεις, της Σίτι και της Έβερτον είναι τελείως διαφορετικές, ενώ στη συνέχεια σχολίασε πως ο κόσμος θέλει την τιμωρία της ομάδας του. Αργότερα μάλιστα τόνισε για ακόμα μια φορά, ότι η Σίτι αυτή τη στιγμή είναι αθώα. 

«Δεν έχει αλλάξει ακόμα η άποψή μου για τις 115 κατηγορίες ενάντια στη Μάντσεστερ Σίτι. Η περίπτωση της Έβερτον με τη δική μας είναι δύο διαφορετικές. Ξέρω ο κόσμος λέει: Γιατί η Μάντσεστερ Σίτι δεν δικάζεται; Νιώθω ότι ο κόσμος θέλει η Σίτι να τιμωρηθεί. Αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε αθώοι», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του.