Γκουαρδιόλα για Αρτέτα: «Ίσως ξέρει κάτι για τις 115 κατηγορίες»

Πεπ Γκουαρδιόλα

i

©imago

Γκουαρδιόλα για Αρτέτα: «Ίσως ξέρει κάτι για τις 115 κατηγορίες»

Δημήτρης Χούπης 09:39 - 28.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:39 - 28.09.2024

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ζήτησε εξηγήσεις από τις δηλώσεις του Αρτέτα πως ξέρει πολλά πράγματα για τη Μάντσεστερ Σίτι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τον αγώνα με τη Νιούκαστλ.

Τις τελευταίες ημέρες έχει ξεσπάσει κόντρα μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Άρσεναλ μετά το ισόπαλο ματς τους την περασμένη Κυριακή (22/9). Συγκεκριμένα, ο Πεπ Γκουαρδιόλα κατηγόρησε τους «κανονιέρηδες» πως στο μεταξύ τους παιχνίδι δεν έπαιξαν... καθαρά, ενώ στο τέλος της αναμέτρησης προκλήθηκε ένταση ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Παρόλα αυτά ο Καταλανός τεχνικός δεν έμεινε μόνο εκεί, αφού ζήτησε εξηγήσεις από τον Μικέλ Αρτέτα για κάτι δηλώσεις που είχε κάνει για τη Μάντσεστερ Σίτι. Πιο αναλυτικά, ο Ισπανός προπονητής της Άρσεναλ τόνισε ότι ξέρει πολλά πράγματα για την ομάδα του Μάντσεστερ αφού σε αυτήν ήταν τέσσερα χρόνια.

«Ήμουν εδώ τέσσερα χρόνια, έχω όλες τις πληροφορίες, Κάπως έτσι ξέρω αρκετά. Πιστέψτε με», ήταν τα λόγια του Αρτέτα. Πάνω σε αυτές τις δηλώσεις απάντησε ο Γκουαρδιόλα, ο οποίος ζήτησε εξηγήσεις για ό,τι είπε, καθώς τόνισε πως μπορεί να έχει να κάνει με τις 115 κατηγορίες που βαραίνουν τους «πολίτες».

«Την επόμενη φορά πρέπει να είναι πιο ξεκάθαρος στο τι εννοεί. Ο Μικέλ είπε "ήμουν τέσσερα χρόνια και ξέρουμε τι συμβαίνει εδώ", επειδή αυτό μπορεί να αφορά με όλη τη διαδικασία των 115 κατηγοριών, μπορεί έχει σχέση με αυτό, ίσως ξέρει πληροφορίες.

Έχω καλή σχέση μαζί του, αλλά την επόμενη φορά ελπίζω να απαντήσει πιο ξεκάθαρα σε αυτή την ερώτηση», ήταν τα λόγια του Γκουαρδιόλα.

Υπενθυμίζεται πως η δίκη για τις 115 κατηγορίες έχει ξεκινήσει, αλλά η οριστική απόφαση αναμένεται να παρθεί μέσα στο 2025.