Ξεκάθαρος ο Γκουαρντιόλα: «Ο Ντε Μπρόινε δεν φεύγει» (vid)

Πεπ Γκουαρντιόλα

i

PrtScr

Ξεκάθαρος ο Γκουαρντιόλα: «Ο Ντε Μπρόινε δεν φεύγει» (vid)

Κώστας Τόπας 09:52 - 23.07.2024 / Ανανεώθηκε: 09:52 - 23.07.2024

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα κλήθηκε να μιλήσει για τις φήμες που θέλουν τον Κέβιν Ντε Μπρόινε να αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Σίτι και να οδεύει σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

«Ο Κέβιν δεν φεύγει», είπε χαρακτηριστικά ο Γκουαρντιόλα σε συνέντευξη Τύπου στην Αμερική. «Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτήν την ομάδα εδώ και χρόνια. Δεν ξέρω τι άλλο θα γίνει στην αγορά, αλλά αν φύγει κάποιος, θα το συζητήσουμε. Αλλά για το 85-95 τοις εκατό θα συνεχίσουμε με την ίδια ομάδα. Είμαι άνετα γιατί η ποιότητα που έχουμε στην ομάδα είναι δύσκολο να αντικατασταθεί».

Ο 33χρονος Ντε Μπρόινε έχει ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Σίτι. «Υποθέτω ότι θα υπάρξει συζήτηση με τη Σίτι τους επόμενους μήνες», είπε πρόσφατα στο «Het Laatste Nieuws», ο Βέλγος μεσοεπιθετικός.

«Αν δεν είναι έτσι, θα πρέπει να ψάξω για κάτι άλλο. Αλλά είναι δύσκολο να πούμε τι θα συμβεί. Το καλοκαίρι μου θα είναι πολύ ήσυχο. Πάω να απολαύσω τις διακοπές μου. Και μετά θα επιστρέψω στη Σίτι», κατέληξε.

Τα δημοσιεύματα ότι ο Ντε Μπρόινε έχει ήδη συμφωνήσει με την Αλ Ιτιχάντ, έχει αναστατώσει τη Μάντσεστερ Σίτι η οποία για κάθε ενδεχόμενο έχει βγει στην αγορά για τον αντικαταστάτη του. Σύμφωνα με τη «Mirror», ότι η ομάδα του Γκουαρντιόλα σκέφτεται να αγοράσει το αστέρι της Κρίσταλ Πάλας, Εμπερέτσι Έζε.

Ο Ντε Μπρόινε εντάχθηκε στη Σίτι το 2015 από τη Βόλφσμπουργκ και έχει κερδίσει 15 τρόπαια, σκοράροντας 102 γκολ και 170 ασίστ για να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες του συλλόγου.