Γκουαρντιόλα για την ακρόαση των 115 κατηγοριών της Σίτι: « Oλοι είναι αθώοι αλλά ξέρω τι περιμένει ο κόσμος»

Πεπ Γκουαρντιόλα

i

© PrtScr

Γκουαρντιόλα για την ακρόαση των 115 κατηγοριών της Σίτι: « Oλοι είναι αθώοι αλλά ξέρω τι περιμένει ο κόσμος»

Κώστας Τόπας 15:07 - 13.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:08 - 13.09.2024

Ο προπονητής Πεπ Γκουαρντιόλα δήλωσε χαρούμενος που η ακρόαση για τις 115 κατηγορίες της Μάντσεστερ Σίτι για φερόμενες παραβάσεις των οικονομικών κανόνων της Premier League θα ξεκινήσει τη Δευτέρα (16/09).

Η ακρόαση για τις 115 φερόμενες παραβάσεις των οικονομικών κανόνων της Premier League από τη Μάντσεστερ Σίτι θα ξεκινήσει τη Δευτέρα (16/09).

Τον Φεβρουάριο του 2025 θα περάσουν δύο χρόνια από τότε που η Premier League παρουσίασε την πιο σημαντική έρευνα για μη συμμόρφωση με το Financial Fair Play που έχει παρατηρηθεί ποτέ στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία κατηγορήθηκε με 115 κατηγορίες, δεν γνωρίζει ακόμα την ποινή της.

Ο Χάαλαντ μπορεί να γράψει ιστορία κόντρα στη Μπρέντφορντ αλλά ο Γκουαρντιόλα δεν θα του το επιτρέψει
PREMIER LEAGUE

13:36 - 13.09.2024

Ο Χάαλαντ μπορεί να γράψει ιστορία κόντρα στη Μπρέντφορντ αλλά ο Γκουαρντιόλα δεν θα του το επιτρέψει

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ μπορεί κόντρα στη Μπρέντφορντ να γράψει ιστορία με χρυσά γράμματα, αλλά έπειτα από συμβουλή του Πεπ Γκουαρντιόλα, ο Νορβηγός αστέρας μπορεί να μην αγωνιστεί αυτή την αγωνιστική.

Τώρα όμως η αντίστροφη μέτρηση για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, έχει ξεκινήσει. Η βρετανική εφημερίδα «Times» ανέφερε στα μέσα Αυγούστου ότι η ακρόαση της ανεξάρτητης Επιτροπής, που θα διαρκέσει περίπου 10 εβδομάδες, θα μεταφερθεί τον Σεπτέμβριο και η τελική ετυμηγορία της θα μπορούσε να φτάσει στις αρχές του 2025.

Η Σίτι αρνείται σθεναρά όλες τις κατηγορίες και έχει δηλώσει ότι η υπόθεσή της υποστηρίζεται από ένα "περιεκτικό σώμα αδιάψευστων αποδεικτικών στοιχείων".

«Ξεκινήστε σύντομα και ελπίζουμε να τελειώσετε σύντομα», είπε ο Γκουαρντιόλα για την ακρόαση. «Μια ανεξάρτητη επιτροπή θα αποφασίσει και ανυπομονώ για την απόφαση. Είμαι χαρούμενος που ξεκινά τη Δευτέρα. Ξέρω ότι θα υπάρξουν περισσότερες φήμες, νέοι ειδικοί για τις ποινές. Θα δούμε. Ξέρω τι περιμένει ο κόσμος, τι περιμένει, ξέρω, τι διαβάζω για πολλά πολλά χρόνια. Όλοι είναι αθώοι μέχρι να αποδειχθεί η ενοχή. Θα δούμε λοιπόν».

«Η ακρόαση της Μάντσεστερ Σίτι ξεκινά την επόμενη εβδομάδα και παρόλο που είδαμε αφαιρέσεις βαθμών για την Έβερτον και τη Φόρεστ την περασμένη σεζόν, είδαμε πρόσφατα ότι το επιχείρημα της Λέστερ επικυρώθηκε από την ανεξάρτητη επιτροπή», έγραψε ο συντάκτης της «Daily Mail». «Δεν έχω ιδέα τι πρόκειται να συμβεί στη Μάντσεστερ Σίτι. «Νομίζω ότι τις επόμενες εβδομάδες, μήνες ή όσο καιρό θα διαρκέσει κανείς από εμάς δεν θα ξέρει τι συμβαίνει, τι συμβαίνει πίσω από αυτούς τους τοίχους ή ποια θα είναι η ετυμηγορία, εάν υπάρχει».