Παρά την ανατροπή ο Γκουαρδιόλα τα έβαλε με τους παίκτες και τους οπαδούς της Σίτι (vid)
i

Πεπ Γκουαρδιόλα/PrtScr

Παρά την ανατροπή ο Γκουαρδιόλα τα έβαλε με τους παίκτες και τους οπαδούς της Σίτι (vid)

Κώστας Τόπας 11:00 - 20.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:30 - 20.08.2024

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, επιτέθηκε στους παίκτες και τους οπαδούς της ομάδας του, παρά τη νίκη με ανατροπή επί της Τότεναμ.

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο τέρματα διαφορά, η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε σε δώδεκα λεπτά να κάνει την ολική ανατροπή και στο τέλος να επικρατήσει της Τότεναμ με 4-2.

Παρά τον μεγάλο άθλο των Πολιτών, ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του αλλά και των οπαδών της Μάντσεστερ Σίτι.

«Παίζουμε καλά, αλλά μας λείπει το πνεύμα και η αποφασιστικότητα από το πρώτο λεπτό και το ίδιο ισχύει και για τους οπαδούς που ήταν σιωπηλοί στο πρώτο ημίχρονο. Ισως νιώθουμε άνετα μετά την κατάκτηση του τίτλου σε τέσσερα στα πέντε χρόνια. Χρειαζόμαστε τον ενθουσιασμό που χάσαμε λόγω των πολλών επιτυχιών. Σήμερα, η τύχη ήταν μαζί μας, αλλά δεν θα είναι άλλες φορές. Οι οπαδοί μας πρέπει να μας πιέσουν, να απαιτήσουν περισσότερα, πρέπει να φωνάξουν, πρέπει να πουν, "Ελάτε, παιδιά! Ξέρω πόσο καλοί είστε, δείξτε τo μας ξανά!», ανέφερε αρχικά ο Καταλανός τεχνικός και στη συνέχεια μίλησε για την Άρσεναλ.

«Η Άρσεναλ δεν έχει κερδίσει πρωτάθλημα εδώ και χρόνια, οπότε η ομάδα παλεύει και δίνει ό,τι έχει. Οι παίκτες είναι άνετοι, αλλά στην Αγγλία αυτό δεν λειτουργεί. Όταν κερδίσαμε το πρωτάθλημα για πρώτη φορά, παίζαμε όπως η Άρσεναλ γιατί κάθε παίκτης ήξερε ότι θα έμενε στην ιστορία», κατέληξε ο Γκουαρδιόλα.