Γκουαρδιόλα: «Περιμένω να αλλάξει ο καιρός για να πάρω την απόφαση για το μέλλον μου»

Πεπ Γκουαρδιόλα

i

©imago

Γκουαρδιόλα: «Περιμένω να αλλάξει ο καιρός για να πάρω την απόφαση για το μέλλον μου»

Δημήτρης Χούπης 16:42 - 18.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:42 - 18.10.2024

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μιλώντας για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι αναφέρθηκε μεταξύ σοβαρού κι αστείου πως ένας παράγοντας για να πάρει την απόφασή του θα είναι ο καιρός.

Το συμβόλαιο του Πεπ Γκουαρδιόλα αποτελεί μεγάλο ζήτημα στη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. Όσο δεν ανανεώνει μάλιστα στις τάξεις των «πολιτών» στέκονται σε... αναμμένα κάρβουνα.

Υπενθυμίζεται ότι το ερχόμενο καλοκαίρι θα αποχωρήσει και το «δεξί χέρι» του Καταλανού, Τσίκι Μπεγκιριστάιν θα αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι, με την αγγλική ομάδα να έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του.

Ο 53χρονος προπονητής έχει μιλήσει αρκετές φορές για το μέλλον του στο Νησί, αφήνοντας συνεχώς ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο. Μάλιστα πρόσφατα συνδέθηκε και με την Εθνική Αγγλίας, η οποία όμως ανακοίνωσε τον Τόμας Τούχελ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για τους επόμενους 18 μήνες. Δηλαδή μέχρι το τέλος του Μουντιάλ 2026. Ωστόσο για τη συγκεκριμένη υπόθεση ο Πεπ απέρριψε ότι είχε επαφές με την FA.

Ο Γκουαρδιόλα λοιπόν μιλώντας ενόψει του αγώνα των «πολιτών» με τη Γουλβς ρωτήθηκε ξανά για το μέλλον του και απέφυγε ξανά να απαντήσει ξεκάθαρα. «Δεν έχω πάρει ακόμη καμία απόφαση για το μέλλον μου. Όταν το κάνω, θα ενημερώσω τον σύλλογο και στη συνέχεια τον Τύπο. Γι' αυτό δεν υπάρχουν νέα και δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Το επόμενο παιχνίδι είναι το μόνο που με απασχολεί», ανέφερε αρχικά.

Περιμένω να αλλάξει ο καιρός και μετά θα πάρω την απόφασή μου. Ειλικρινά, ο σύλλογος δεν με πίεσε ποτέ να πάρω μια απόφαση. Ποτέ. Είμαι σίγουρος ότι έχουν επιλογές για όταν φύγω μια μέρα. Αργά ή γρήγορα θα συμβεί και πρέπει να προετοιμαστούν, δεν θα είναι έκπληξη», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα η Μάντσεστερ Σίτι έχει αρχίσει να ψάχνει τον αντικαταστάτη του Πεπ, με τους Ρούμπεν Αμορίμ και Τσάμπι Αλόνσο να είναι τα δύο ονόματα που θα απασχολήσουν.