Γκουαρδιόλα: «Περιμένουμε την απόφαση των γιατρών για τον τραυματισμό του Ρόδρι»
i

©imago

Γκουαρδιόλα: «Περιμένουμε την απόφαση των γιατρών για τον τραυματισμό του Ρόδρι»

Δημήτρης Χούπης 22:22 - 24.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:22 - 24.09.2024

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε για τον τραυματισμό του Ρόδρι, λέγοντας πως ακόμα περιμένει την απάντηση από τους γιατρούς.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είδε τον Ρόδρι να τραυματίζεται άσχημα στο παιχνίδι με την Άρσεναλ, το οποίο έληξε ισόπαλο 2-2. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός μέσος μετά από τζαρτζάρισμα με αντίπαλο, πάτησε άτσαλα το πόδι του και τραυματίστηκε στο γόνατο.

Μάλιστα δημοσίευμα της Marca υποστήριξε πως ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει όλη τη σεζόν. Από τη μεριά του ο Καταλανός τεχνικός των «πολιτών» όμως σε δηλώσεις του στο Sky Sports ανέφερε ότι ακόμα περιμένει την απάντηση από τους γιατρούς για τον τραυματισμό του Ρόδρι.

«Θα λείψει για λίγο καιρό ο Ρόδρι. Περιμένουμε για την απόφαση των γιατρών, να μας πουν ακριβώς τι έχει. Όταν μάθουμε εγώ ή κάποιος από την ομάδα θα σας ενημερώσουμε», ήταν τα λόγια του Γκουαρδιόλα.

Ο 28χρονος μετά από τη σεζόν που έκανε την περασμένη χρονιά, μπήκε ακόμα και στην κουβέντα για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας. Κάτι που τόνισε σε προηγούμενες δηλώσεις του και ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι. Την περασμένη σεζόν ο Ρόδρι μέτρησε 56 συμμετοχές με εννέα γκολ και δώδεκα ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, κατακτώντας μάλιστα και την Premier League.

Παράλληλα το καλοκαίρι κατέκτησε το Euro με την Ισπανία, βγαίνοντας και παίκτης του τουρνουά, αλλά και στην καλύτερη ενδεκάδα.