Τα λόγια του Γκουαρδιόλα για το μέλλον του που τρομάζουν τη Μάντσεστερ Σίτι

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα - Φωτ. IMAGO

Τα λόγια του Γκουαρδιόλα για το μέλλον του που τρομάζουν τη Μάντσεστερ Σίτι

Κώστας Τόπας 09:11 - 14.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:11 - 14.10.2024

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα για άλλη μια φορά κλήθηκε να μιλήσει για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ξεκαθαρίζει για άλλη μια φορά ότι το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι, είναι ακόμα άγνωστο λίγους μήνες πριν από τη λήξη του συμβολαίου του.

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο προπονητής της Πολιτών προσπαθεί να κρατήσει το στόμα του κλειστό, κάθε φορά που ερωτάται αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του. Και αυτή τη φορά δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Ωστόσο, όλοι οι δρόμοι αρχίζουν να δείχνουν προς «διαζύγιο» μεταξύ του Πεπ και της Μάντσεστερ Σίτι, μετά από εννέα χρόνια ηχηρής επιτυχίας τόσο στην Αγγλία όσο και στην Ευρώπη.

Γκουαρδιόλα: «Η αγάπη που έχω για την Μπαρτσελόνα με καταστρέφει»
PREMIER LEAGUE

08:37 - 14.10.2024

Γκουαρδιόλα: «Η αγάπη που έχω για την Μπαρτσελόνα με καταστρέφει»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα δεν μπόρεσε να κρύψει τα συναισθήματά του για την πρώην ομάδα του, τη Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στην οποία μίλησε επίσης για τον Μέσι και τον Κρόιφ.

Δεν είναι επίσημο και δεν θα είναι τους επόμενους μήνες, αλλά φαίνεται ότι οι εποχές του Γκουαρδιόλα στο Μάντσεστερ αρχίζουν να τελειώνουν. Ερωτηθείς ξανά για αυτό το θέμα, γνωρίζοντας ότι ο Πεπ είναι ένας από αυτούς που του αρέσει να μιλάει με γρίφους για το συμβόλαιό του, άφησε τα πάντα στον αέρα ξανά. «Δεν έχω αποφασίσει τίποτα ακόμα, όλα μπορούν να συμβούν. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω», είπε ο Πεπ σε δηλώσεις του στο «Che Tempo Che Fa».

Μερικά λόγια που δεν θα αρέσουν πολύ στους οπαδούς της Σίτι λόγω της τεράστιας αγάπης που πρεσβεύουν γι' αυτόν, αλλά ότι ο Καταλανός αισθάνεται έτσι. Η αποχώρηση του Τσίκι Μπεγκιριστάιν θα μπορούσε επίσης να είναι μια δήλωση πρόθεσης των ανέμων αλλαγής που έρχονται στο Μάντσεστερ. Με έναν νέο αθλητικό διευθυντή, ο Γκουαρδιόλα θα μπορούσε να παραιτηθεί, ώστε ο σύλλογος να μπορέσει να ξεκινήσει αυτή τη μετάβαση που θα πρέπει να κρατήσει την ομάδα στην κορυφή στην Αγγλία τα επόμενα χρόνια.

Θα δούμε τι θα συμβεί τελικά με το μέλλον του Γκουαρδιόλα και πότε θα κάνει πραγματικά μια δήλωση γι' αυτό. Αυτή τη στιγμή του απομένουν περίπου οκτώ μήνες στο συμβόλαιό του και, παρόλο που πάντα ήθελε να ανανεώσει, ακόμη και λίγους μήνες πριν λήξει, δεν φαίνεται ότι σε αυτή την περίπτωση θα επαναλάβει την ιστορία. .

Μία από τις φήμες ανέφερε ότι ο Γκουαρδιόλα θα αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι και θα αναλάβει τα ηνία της εθνικής ομάδας της Αγγλίας. Ωστόσο, ο Καταλανός φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει: «Δεν είναι αλήθεια. Είμαι προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι».