Γκουαρδιόλα: «Τότε θα φύγω από τη Σίτι!»
i

Πεπ Γκουαρδιόλα/PrtScr

Γκουαρδιόλα: «Τότε θα φύγω από τη Σίτι!»

Κώστας Τόπας 12:14 - 31.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:53 - 20.08.2024

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως δεν θα μείνει για πάντα στην Μάντσεστερ Σίτι.

Πρόσφατα, ο Καταλανός τεχνικός υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2025, με τους Πολίτες. Ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται ότι τον δεσμεύει στην ομάδα του Μάντσεστερ.

Οι 10 ομάδες με τους - ημερολογιακά - περισσότερους βαθμούς μέσα στο 2022
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

19:03 - 30.12.2022

Οι 10 ομάδες με τους - ημερολογιακά - περισσότερους βαθμούς μέσα στο 2022

Τα πρωταθλήματα μπορεί να μη παίζονται ανά ημερολογιακό έτος, αλλά αν συνέβαινε αυτό, η Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ Σίτι και η Νάπολι μεταξύ άλλων, δε θα είχαν καμία αντίρρηση επ' αυτού

Οπως δήλωσε ο ίδιος θα φύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι όταν «νιώσει ότι κάτι έχει σπάσει». 

«Συνεχίζω να λέω ότι δεν πρόκειται να μείνω όπως ο Φέργκι και ο Αρσέν», δήλωσε ο Γκουαρδιόλα. «Στο τέλος της ημέρας, είναι απλά χαρτιά. Αν δεν έχεις καλά αποτελέσματα και αν έχουμε κουραστεί μεταξύ μας, δεν θα τελειώσω αυτό το συμβόλαιο. Το συμβόλαιο είναι απλώς χαρτί. Επέκτεινα γιατί έχω την αίσθηση ότι μπορούμε ακόμα να παίξουμε καλά, όπως δείξαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια με τη Λίβερπουλ και τη Λιντς.

 Παίξαμε πολύ καλά απέναντι σε δύσκολες ομάδες και εξακολουθούσαμε να έχουμε την επιθυμία και την πείνα. Όταν κερδίζεις πολλά, από τη μία πλευρά είναι εύκολο, αλλά από την άλλη πλευρά μερικές φορές είναι περίπλοκο. Τη στιγμή που θα νιώσω ότι κάτι έχει χαλάσει, θα παραιτηθώ ή δεν θα παρατείνω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκουαρδιόλα.

Εως τώρα ο 51χρονος τεχνικός έχει πανηγυρίσει τέσσερις τίτλους Premier League, τέσσερα συνεχόμενα Κύπελλα Πρωταθλήματος και το Κύπελλο Αγγλίας το 2019. Το μόνο τρόπαιο που απουσιάζει από την τροπαιοθήκή του  από τότε που ανέλαβε την Μάντσεστερ Σίτι (2016) είναι αυτό του Champions League...