Η επική απάντηση του Γκουαρντιόλα για τον λόγο που δεν έχει παέι ακόμα για φαγητό με τον Κλοπ

Πεπ Γκουαρντιόλα

i

© PrtScr

Η επική απάντηση του Γκουαρντιόλα για τον λόγο που δεν έχει παέι ακόμα για φαγητό με τον Κλοπ

Στέλιος Βαρδάκης • 19:28 - 08.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:51 - 13.08.2024

Ο Πεπ Γκουαρντίολα έδωσε μία επική απάντηση όσον αφορά τον λόγο που δεν έχει πάει ακόμα για φαγητό με τον Γιούργκεν Κλοπ, στη συνέντευξη Τύπου πριν από το Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι.

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι κοντράρονται την Κυριακή (10/03) στο «Άνφιλντ» και είναι έτοιμες να μας δώσουν άλλη μία από τις επικές μάχες που μας έχουν προσφέρει τα τελευταία χρόνια.

Κλοπ: «Ο Γκουαρντιόλα είναι ο κορυφαίος προπονητής του κόσμου»
PREMIER LEAGUE

18:53 - 08.03.2024

Κλοπ: «Ο Γκουαρντιόλα είναι ο κορυφαίος προπονητής του κόσμου»

Αποθεωτικά σχόλια για άλλη μια φορά είχε να κάνει ο Γιούργκεν Κλοπ για τον Πεπ Γκουρντιόλα τον οποίο χαρακτήρισε ως τον κορυφαίο προπονητή του κόσμου, στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του ματς της Λίβερπουλ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «Κόκκινοι» βρίσκονται στη πρώτη θέση της βαθμολογίας με 63 βαθμούς με τους «σίτιζενς» να είναι μία θέση πιο κάτω και ένα βαθμό λιγότερο. Οι δυο τους τα τελευταία χρόνια μας έχουν προσφέρει τρομερές μονομαχίες στην κούρσα για την μάχη του τίτλου της Premier League και κάτι ανάλογο αναμένεται και τη φετινή σεζόν, παρέα με την Άρσεναλ που είναι 3η (61β.)

Στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς ο Πεπ Γκουρντιόλα έπλεξε το εγκώμιο του Γιούργκεν Κλοπ και τη σχέση που έχουν οι δυο τους αναφέροντας μάλιστα ότι δεν έχουν βγει για φαγητό γιατί «δεν μπορούν να συμφωνήσουν ποιος θα πληρώσει».

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Μερικές φορές μιλάμε στο διάδρομο πριν από τη συνέντευξη Τύπου, αλλά όσον αφορά το γεύμα ή το δείπνο, αυτό δεν συνέβη ποτέ. Πρέπει να αποφασίσουμε ποιος πληρώνει, γι' αυτό δεν το κάναμε. Νομίζω ότι αργά ή γρήγορα θα συμβεί, θα το ήθελα πολύ».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Πάντα έχω την αίσθηση ότι ο Κλοπ θα επιστρέψει αργά ή γρήγορα. Αγαπάει το ποδόσφαιρο. Το πάθος του είναι εκεί. Εξήγησε τέλεια τον λόγο για τον οποίο φεύγει. Στην Πρέμιερ Λιγκ είναι η τελευταία φορά (που αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλο), αλλά ίσως και στο Κύπελλο Αγγλίας, θα δούμε».