Αποθέωσε τους παίκτες του ο Γκουαρντιόλα: «Τους λατρεύω, είναι όλοι Σούπερμαν»

Πεπ Γκουαρντιόλα

i

PrtScr

Αποθέωσε τους παίκτες του ο Γκουαρντιόλα: «Τους λατρεύω, είναι όλοι Σούπερμαν»

Κώστας Τόπας 13:56 - 25.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:08 - 14.08.2024

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα γι' ακόμη μία φορά επαίνεσε τους παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι, μετά τη νίκη που κατάφεραν να πάρουν απέναντι στη Μπόρνμουθ.

«Λατρεύω τους παίκτες μου, είναι όλοι Σούπερμαν», είπε ο Πεπ Γκουαρντιόλα στο Sky Sports μετά τον θρίαμβο με 1-0, απέναντι στη Μπόρνμουθ χάρη στο γκολ που πέτυχε το γκολ του Φιλ Φόντεν μετά από 24 λεπτά. «Είναι τόσο καλοί. Εδώ και χρόνια παίζουμε κάθε τρεις-τέσσερις μέρες, ενώ οι αντίπαλοί μας έχουν επτά μέρες προετοιμασία. Έχουμε πάντα λιγότερο χρόνο προετοιμασίας. Πάντα», τόνισε στη συνέχεια ο Καταλανός τεχνικός σχετικά με το βαρύ πρόγραμμα των Πολιτών.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι ακόμα σε τροχιά επέκτασης του τρεμπλ, κάτι που θα ήταν μοναδικό. Ο Γκουαρντιόλα βρίσκει περίεργο πόσα παιχνίδια πρέπει να παίξει η ομάδα του για να πετύχει αυτόν τον στόχο. «Ζητάμε πάρα πολλά από τους παίκτες μας, αλλά το κάνουν κάθε φορά. Ξέρω ότι όλοι θα πουν ότι βγάζουν επίσης πολλά χρήματα, αλλά το πρόγραμμα είναι πραγματικά πολύ γεμάτο. Τέλος πάντων, η δουλειά συνεχίζεται και με εκπλήσσει κάθε φορά που είμαστε ακόμα εκεί. Το μαχητικό πνεύμα στην ομάδα είναι πρωτόγνωρο και όλοι είναι τόσο ανταγωνιστικοί. Οι οπαδοί μας μπορούν να είναι πραγματικά περήφανοι για τους παίκτες».

Οι Πολίτες συνεχίζουν τη σεζόν την Τρίτη με τον αγώνα FA Cup κόντρα στη Λούτον πριν από τη σύγκρουση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League το επόμενο Σαββατοκύριακο και την αναμέτρηση με την Κοπεγχάγη για το Champions League.