Γκουαρντιόλα: «Ζητάω συγγνώμη στον Κάλβιν Φίλιπς, δεν έπρεπε να σχολιάσω τα κιλά του»

Γκουαρντιόλα - Κάλβιν Φίλιπς

i

© PrtScr

Γκουαρντιόλα: «Ζητάω συγγνώμη στον Κάλβιν Φίλιπς, δεν έπρεπε να σχολιάσω τα κιλά του»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:41 - 20.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:14 - 14.08.2024

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα απολογήθηκε στον Κάλβιν Φίλιπς για τα σχόλια που είχε κάνει στο παρελθόν σχετικά με τα κιλά του.

Ο Κάλβιν Φίλιπς δεν κατάφερε να... στεριώσει στη Μάντσεστερ Σίτι, με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός τον περασμένο Γενάρη στη Γουέστ Χαμ. Τη φετινή σεζόν ο ίδιος μέτρησε μόλις 10 συμμετοχές με τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Ο 28χρονος μέσος αποκτήθηκε από τη Λίντς το καλοκαίρι του 2022 έναντι 49 εκατομμυρίων ευρώ, σε μια περίοδο που πολλές ομάδες της Ευρώπης τον είχαν στο στόχαστρο. Ωστόσο, οι αρκετοί τραυματισμοί και οι υψηλός ανταγωνισμός στο ρόστερ της ομάδας του Μάντσεστερ, δε του επέτρεψαν να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό.

Στη συνέντευξη Τύπου πριν την εξ αναβολής αναμέτρηση με την Μπρέντφορντ, ο Πεπ Γκουαρντιόλα ρωτήθηκε για ένα παλιό σχόλιο που είχε κάνει για τα κιλά του Άγγλου ποδοσφαιριστή.

«Του ζητάω συγνώμη. Για πρώτη φορά στα οκτώ χρόνια δεν είναι άσχημο να ζητήσω συγγνώμη. Απολογήθηκα στον Κάλβιν για τα σχόλια μου και απολογούμαι και τώρα. Του ζητάω συγνώμη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πολύπειρος τεχνικός.

Να θυμίσουμε πως στο παρελθόν ο Γκουαρντιόλα είχε δηλώσει πως ο Φίλιπς είχε γυρίσει υπέρβαρος από το Μουντιάλ του Κατάρ και πως δεν θα τον χρησιμοποιήσει στην ενδεκάδα μέχρι να επανέλθει σε φόρμα.

«Είναι απαράδεκτο» - Ξεσπάθωσε ο Ντεουλοφέου για τα σκληρά φάουλ που έχει δεχθεί στην καριέρα του
SERIE A

15:17 - 19.02.2024

«Είναι απαράδεκτο» - Ξεσπάθωσε ο Ντεουλοφέου για τα σκληρά φάουλ που έχει δεχθεί στην καριέρα του

Ο παίκτης της Ουντινέζε, Ντεουλοφέου εξέφρασε τον εκνευρισμό του σχετικά με τα σκληρά μαρκαρίσματα και τάκλιν που γίνονται στο ποδόσφαιρο και έμμεσα ήθελε να αναφερθεί στα δικά του προβλήματα τραυματισμών. Αφορμή στάθηκε ένα βίαιο τάκλιν που έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο (17/02) στην Premier League.

«Είχε δίκιο, αλλά θα μπορούσε να το εκφράσει διαφορετικά. Ήμουν 1,5 κιλό βαρύτερος, μάλλον ενοχλήθηκε που δεν επέστρεψα νωρίς στις προπονήσεις, αλλά αυτό ήταν ένα λάθος στη συνεννόηση με την ομάδα. Δεν διαφωνούσα με το σχόλιό του, αλλά προφανώς αυτό ήταν ένα μεγάλο πλήγμα στην αυτοπεποίθησή μου και στο πώς ένιωθα στη Σίτι. Και η οικογένειά μου δεν ήταν πολύ χαρούμενη με αυτό το σχόλιο, ειδικά η μητέρα μου», είχε δηλώσει ο Κάλβιν Φίλιπς, ο οποίος εξέφρασε δημόσια την ενόχλησή του.