Ο Γκουντογκάν αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα - «Ψήνει» την επιστροφή του η Μάντσεστερ Σίτι

Ιλκάι Γκουντογκάν

i

©imago

Ο Γκουντογκάν αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα - «Ψήνει» την επιστροφή του η Μάντσεστερ Σίτι

Δημήτρης Χούπης 17:35 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:35 - 19.08.2024

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν αναμένεται να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, με τη Μάντσεστερ Σίτι να εξετάζει την περίπτωση της επιστροφής του Γερμανού στην Αγγλία.

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν μετά από έναν χρόνο αναμένεται να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, παρόλο που έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα της Βαρκελώνης. Ο Γερμανός μέσος λοιπόν μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου μπορεί να έχει φύγει από τους «μπλαουγκράνα», με τους ατζέντηδές του να έχουν ήδη αρχίσει να εξετάζουν τις εναλλακτικές που έχει.

Από τη μεριά του ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Χάνσι Φλικ πιστεύει ότι στο τέλος θα μείνει στην ομάδα. Στο άκουσμα της αποχώρησης του 33χρονου λοιπόν, αρκετές ομάδες έχουν ήδη δείξει το ενδιαφέρον τους για την περίπτωσή του, με τη Μάντσεστερ Σίτι να είναι μία από αυτές.

Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Ντανίλο της Νότιγχαμ - Τον κάλυψαν με σεντόνια για να μην φαίνονται οι ανατριχιαστικές εικόνες (vid)
PREMIER LEAGUE

17:50 - 17.08.2024

Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Ντανίλο της Νότιγχαμ - Τον κάλυψαν με σεντόνια για να μην φαίνονται οι ανατριχιαστικές εικόνες (vid)

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε η σεζόν για τον Ντανίλο της Νότιγχαμ, αφού στην πρώτη αγωνιστική απέναντι στην Μπόρνμουθ, είχε μια κακή πτώση με αποτέλεσμα να διαλύσει τον αστράγαλό του και να βγει αναγκαστική αλλαγή.

Οι «πολίτες» είδαν τον Γερμανό να αποχωρεί από την ομάδα τους το περασμένο καλοκαίρι, μετά από μια αρκετά πετυχημένη εξαετία στο Μάντσεστερ, η οποία συνδυάστηκε με πέντε Premier League και ένα Champions league. Κάπως έτσι, ο Πεπ Γκουαρδιόλα, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, είδε με καλό μάτι την περίπτωση του Γκουντογκάν, από τη στιγμή μάλιστα που οι δυο τους έχουν συνεργαστεί με επιτυχία.

Εκτός της Μάντσεστερ Σίτι ωστόσο υπάρχουν κι άλλοι σύλλογοι που θέλουν να κάνουν δικό τους τον 33χρονο. Ομάδες κυρίως από την Τουρκία και φυσικά το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!