Απίστευτο! Οπαδός της Γκοζτέπε χτύπησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα με το σημαιάκι του κόρνερ
i

©printscreen

Απίστευτο! Οπαδός της Γκοζτέπε χτύπησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα με το σημαιάκι του κόρνερ

Κώστας Τσιακλής • 09:42 - 24.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:53 - 14.08.2024

Αδιανόητο! Οπαδός της Γκοζτέπε εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησε με το σημαιάκι του κόρνερ τον τερματοφύλακα της Αλτάι, Οζάν Εβρίμ Οζένκ.

Απίστευτο κι’ όμως αληθινό! Στην δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας ένας οπαδός της Γκοζτέπε εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησε με το σημαιάκι του κόρνερ τον τερματοφύλακα της Αλτάι, Οζάν Εβρίμ Οζένκ, στο ντέρμπι της πόλης, Ιζμίρ, μεταξύ των δύο ομάδων.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στην έδρα της Γκοζτέπε στο στάδιο «Γκιουρσέλ Ακσέλ» στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι είχε διακοπεί κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου καθώς έγινε ρίξη πυροτεχνημάτων και φωτοβολίδων από οπαδούς των φιλοξενούμενων προς την πλευρά των γηπεδούχων και ασθενοφόρα έκαναν την εμφάνιση τους στον αγωνιστικό χώρο για να περιθάλψουν τους τραυματίες.

Εκείνη τη στιγμή ένας οπαδός της Γκοζτέπε βρήκε την ευκαιρία και μπήκε στο γήπεδο και έτρεξε προς το μέρος του αντίπαλου τερματοφύλακα, τον οποίο χτύπησε δυνατά με το σημαιάκι του κόρνερ. Ο γκολκίπερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις ενώ πλέον ο συγκεκριμένος οπαδός μπορεί να τιμωρηθεί ακόμα και με ποινή φυλάκισης 18 ετών.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Τουρκίας εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό, στην οποία αναφέρει: «Καταδικάζουμε τα περιστατικά. Αφού έφτασαν ασθενοφόρα στον αγωνιστικό χώρο για να περιθάλψουν οπαδούς που τραυματίστηκαν από πυροτεχνήματα, βίντεο στα social media έδειξαν έναν οπαδό να τρέχει στον αγωνιστικό χώρο και να επιτίθεται στον Οζένκ από πίσω, πριν τον συγκρατήσουν οι παίκτες και το προσωπικό ασφαλείας.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες οπαδούς του ποδοσφαίρου, ευχόμαστε επίσης ταχεία ανάρρωση στον τερματοφύλακα της Αλτάι, Οζάν Εβρίμ Οζένκ, ο οποίος δέχτηκε βία από τον επιθετικό που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες συγκρούστηκαν και την Κυριακή (23/04), αυτή τη φορά στην έδρα της Αλτάι και εξήλθαν ισόπαλες με σκορ 1-1.