Πρόεδρος Ντεμιρσπόρ: «Φεύγει ο Γκραβιγιόν»

Πρόεδρος Ντεμιρσπόρ: «Φεύγει ο Γκραβιγιόν»

Sportal newsroom 10:18 - 13.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:39 - 14.08.2024

Ο πρόεδρος της Αντάνα Ντεμιρσπόρ, Μουράτ Σαντζάκακ ανέφερε πως ο Άντριου Γκραβιγιόν θα φύγει από την τουρκική ομάδα. Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός έχει ακουστεί για πολλές ομάδες και μένει να δούμε που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Αποκαλυπτικός ήταν ο Μουράτ Σαντζάκακ. Ο πρόεδρος της Αντάνα Ντεμιρσπόρ σε δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στο ποδοσφαιρικό μέλλον ορισμένων ποδοσφαιριστών της ομάδας. 

Συγκεκριμένα ο Μουράτ Σαντζάκακ είπε: «Δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία μας με τον Μπαλοτέλι, ο οποίος μολονότι την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις δεν μπόρεσε να επιστρέψει μετά τον τραυματισμό του. Επιπλέον, θα φύγουν από την ομάδα ο Άντριου Γκραβιγιόν κι ο Γιουσούφ Σαρί. Ο Παπ Αμπού Σισσέ που αποκτήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας αντί του Γκραβιγιόν και παίζει πολύ καλά. Ο Γιουσούφ Σαρί έχει απασχολήσει πολλές ομάδες κι η Αντάνα Ντεμιρσπόρ θα συζητήσει με τους συλλόγους που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του ώστε να επιτευχθεί μία συμφωνία που να συμφέρει την ομάδα».

«Παναθηναϊκός και Φενέρμπαχτσε συμφώνησαν για τον Ακαϊντίν»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:38 - 11.01.2024

«Παναθηναϊκός και Φενέρμπαχτσε συμφώνησαν για τον Ακαϊντίν»

Η τουρκική ιστοσελίδα «habergoal» αποκάλυψε πως ο Παναθηναϊκός και η Φενέρμπαχτσε κατέληξαν σε οριστική συμφωνία για τον δανεισμό του 29χρονου στόπερ, Σαμέτ Ακαϊντίν. Οι λεπτομέρειες της μεταγραφής του Τούρκου αμυντικού.