Ο προπονητής των ΗΠΑ βρίσκεται υπό έρευνα αφού παραδέχτηκε ότι κλώτσησε τη σύζυγό του
i

Γκρεγκ Μπερχάλτερ/PrtScr

Ο προπονητής των ΗΠΑ βρίσκεται υπό έρευνα αφού παραδέχτηκε ότι κλώτσησε τη σύζυγό του

Κώστας Τόπας 12:31 - 05.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:48 - 20.08.2024

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Γκρεγκ Μπερχάλτερ, παραδέχτηκε ότι κλώτσησε τη σύζυγό του σε καυγά το 1991.

Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου των Ηνωμένων Πολιτειών ξεκίνησε έρευνα για να λάβει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι συνέβη στην υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας για την οποία κατηγορήθηκε ο τελευταίος προπονητής της, Γκρεγκ Μπέρχαλτερ.

Συγκεκριμένα, ο Μπέρχαλτερ δημοσίευσε μια μακροσκελή δήλωση, μέσω της οποίας εξήγησε ότι χτύπησε τη σύντροφό του το 1991. «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τις πράξεις μου εκείνο το βράδυ. Βγαίναμε για τέσσερις μήνες όταν συνέβη ένα περιστατικό μεταξύ μας που διαμόρφωσε το μέλλον της σχέσης μας. Ενα βράδυ, ενώ βγήκαμε για να πιούμε σε ένα τοπικό μπαρ, η Ρόζαλιντ και εγώ είχαμε μια έντονη λογομαχία που συνεχίστηκε έξω Την κλώτσησα στα πόδια».

Ο Μπέρχαλτερ του οποίου το συμβόλαιο με την ομάδα των ΗΠΑ έληξε μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, θα αντικατασταθεί από τον Άντονι Χάντσον, μετά το επιβεβαιωμένο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.