Επικός Γκριεζμάν: «Παιδιά μην ξεχάσετε να πάτε με τη φανέλα της Ατλέτικο στο σχολείο» (vid)

Αντουάν Γκριεζμάν

i

PrtScr

Επικός Γκριεζμάν: «Παιδιά μην ξεχάσετε να πάτε με τη φανέλα της Ατλέτικο στο σχολείο» (vid)

Κώστας Τόπας 10:49 - 25.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:14 - 14.08.2024

Ο Αντουάν Γκριεζμάν θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στα μικρά παιδιά της Μαδρίτης, μετά τη νίκη της Ατλέτικο επί της Ρεάλ στο «derbi madrileño».

Με μία εξαιρετική εμφάνιση οι «ροχιμπλάνκος» ανάγκασαν την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, που ήταν κατώτερη των περιστάσεων, στην πρώτη της ήττα, ενώ εκείνοι πανηγύρισαν τη νίκη με 3-1 για την 6η αγωνιστική της La Liga. Το αποτέλεσμα αυτό συνιστά το πρώτο φετινό παιχνίδι όπου οι «μερένχες» δεν νικούν σε οποιαδήποτε διοργάνωση, έχοντας κάνει το 6/6 μέχρι στιγμής.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της Ατλέτικο, καθώς ο Γάλλος αστέρας βρήκε δίχτυα στην αναμέτρηση με την Ρεάλ και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο 32χρονος επιθετικός θέλησε να στείλει μήνυμα στα παιδιά της Μαδρίτης, τα οποία την επόμενη ημέρα μετά το ντέρμπι έπρεπε να είναι στο σχολείο.

«Παιδιά, πηγαίνετε αύριο στο σχολείο φορώντας τη φανέλα της Ατλέτικο», τόνισε ο Γκριεζμάν με ιδιαίτερο χιούμορ στην κάμερα κατά την διάρκεια των δηλώσεων του στη Μικτή ζώνη.

Μετά από αυτό το τρίποντο, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε «σκαρφάλωσε» στην 5η θέση της βαθμολογικής κατάταξης με 10 βαθμούς, ούσα στο -6 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ LA LIGA