Συγκίνησε ο Γκρίλις: Δώρισε 5.000 ευρώ σε 20χρονο οπαδό της Μπέρμινχαμ που δίνει μάχη με τον καρκίνο

Τζακ Γκρίλις

i

©Photo by Laurence Griffiths/Getty Images

Συγκίνησε ο Γκρίλις: Δώρισε 5.000 ευρώ σε 20χρονο οπαδό της Μπέρμινχαμ που δίνει μάχη με τον καρκίνο

Κώστας Τόπας 13:56 - 18.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:49 - 14.08.2024

Σε μία αξιέπαινη κίνηση προχώρησε ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Τζακ Γκρίλις, καθώς δώρισε το ποσό των 5.000 ευρώ για τη νοσηλεία 20χρονου οπαδού της Μπέρμιγχαμ, ο οποίος δίνει μάχη με τη ζωή του.

Ο νεαρός οπαδός της Μπέρμιγχαμ, ο Ντίλαν Λαμπ, δίνει μάχη με τον καρκίνο και οι γιατροί φοβούνται ότι μπορεί να του απομένουν ελάχιστες εβδομάδες ζωής. Η οικογένειά του διοργάνωσε έκκληση 1 εκατ. λιρών στο «GoFundMe» για να συγκεντρώσει χρήματα για μια κλινική δοκιμή θεραπείας στην Αμερική που χρειάζεται

Μετά από περισσότερες από 7.000 δωρεές, το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε ανέρχεται σε 122.011 £ (142.180 ευρώ), εκ των οποίων τα πέντε ήταν από τον μεσοεπιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι, Τζακ Γκρίλις. Ο πρώην αστέρας της Άστον Βίλα φαίνεται ότι άφησε στην άκρη τη σφοδρή αντιπαλότητα μεταξύ της πρώην ομάδας του και του Μπέρμιγχαμ για να κάνει τη γενναιόδωρη χειρονομία.

Ο Γκρίλις χαιρετίστηκε από οπαδούς πολλών συλλόγων για τη δωρεά του, ενώ η κουνιάδα του Ντίλαν, Κέλι Πεϊν είπε: «Στέλνουμε την έκκληση σε πολλούς ποδοσφαιριστές, νομίζω ότι μάλλον το είδε». Ένας οπαδός της Σουόνσι είπε: «Ο Τζακ συνεχίζει να δείχνει πόσο καλός είναι. Και ότι δεν είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός επαφής με τους οπαδούς, ζώντας την καλύτερη ζωή του ταυτόχρονα».

Ο μεσοεπιθετικός των Πολιτών είχε προηγουμένως γίνει πρωτοσέλιδο αφού δώρισε 5.000 £ για την κηδεία ενός φίλου και οπαδού της Άστον Βίλα μετά τον τραγικό θάνατό του νωρίτερα φέτος.