Ξέσπασε ο Γκρίλις για το δημοσίευμα που τον δείχνει με γυναίκες: «Πόσα σκ@τ@ μπορείτε να γράψετε»

Τζακ Γκρίλις

i

© PrtScr

Ξέσπασε ο Γκρίλις για το δημοσίευμα που τον δείχνει με γυναίκες: «Πόσα σκ@τ@ μπορείτε να γράψετε»

Sportal newsroom 15:01 - 16.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:52 - 14.08.2024

Ο Τζακ Γκρίλις ξέσπασε κατά της Sun που έβγαλε το δημοσίευμα που τον δείχνει στις διακοπές του μαζί με άλλη γυναίκα.

Ο Τζακ Γκρίλις συνεχίζει τις διακοπές του, αλλά και να τραβάει τα βλέμματα πάνω του με τις τρέλες του. Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Ίμπιζα, όπου δεν χάνει την ευκαιρία να βγάζει φωτογραφίες με γυναίκες. 

Η αγγλική εφημερίδα Sun λοιπόν ανέβασε μερικές φωτογραφίες του Άγγλου διεθνή γράφοντας: «Ο ήρωας της Μάντσεστερ Σίτι, Τζακ Γκρίλις, σημειώνει χατ τρικ, καθώς αγκαλιάζει την τρίτη γυναίκα σε διακοπές μετά την κατάκτηση του Champions League». 

Στην όψη αυτού του δημοσιεύματος ο 27χρονος ξέσπασε κατά του αγγλικού μέσου μέσω ενός στόρι στο instagram: «Πόσα σκ@τ@ μπορείτε πραγματικά να γράψετε; Μια γυναίκα μου ζητάει μια φωτογραφία σε ένα beach club στην Ίμπιζα και είπα ναι... Και τώρα αυτός είναι ο τίτλος σου;

Αν πω όχι στη φωτογραφία με λες αλαζόνα κι αγενή, αλλά αν βγάλω τη φωτογραφία τότε αυτός είναι ο τίτλος σου;», έγραφε η ανάρτησή του. 

Ο Γκρίλις πριν από λίγες ημέρες εθεάθη σε ένα πάρτι στην ισπανική πόλη μαζί με μία αεροσυνοδό. Μάλιστα σε ένα βίντεο που έβγαλε στη φόρα η Daily Mail φαίνεται ότι ο Άγγλος τη χαϊδεύει, ενώ την ίδια ώρα εκείνη ακουμπάει στον ώμο του ποδοσφαιριστή. 

Σάλος με τον Γκρίλις: «Συνελήφθη» να φωτογραφίζετε με άλλη κοπέλα, παρά το γαμήλιο δαχτυλίδι που φορούσε
PREMIER LEAGUE

13:30 - 16.07.2023

Σάλος με τον Γκρίλις: «Συνελήφθη» να φωτογραφίζετε με άλλη κοπέλα, παρά το γαμήλιο δαχτυλίδι που φορούσε

Ο Τζακ Γκρίλις που ζει τα καλοκαιρινά του πάρτι στο μάξιμουμ μετά την κατάκτηση του τρεμπλ με τη Μάντσεστερ Σίτι, βρίσκεται στην Ισπανία εδώ και περίπου μια εβδομάδα.

Παράλληλα όπως αναφέρει το αγγλικό μέσο η σύζυγος του Γκρίλις, η οποία βρίσκεται στην Ιταλία για διακοπές, δεν θέλησε να σχολιάσει τις φωτογραφίες.