Γκρόσο: «Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι θα πάμε στο Βελοντρόμ με θωρακισμένο λεωφορείο»

Γκρόσο: «Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι θα πάμε στο Βελοντρόμ με θωρακισμένο λεωφορείο»

Δημήτρης Χούπης 10:25 - 11.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:04 - 14.08.2024

Ο τεχνικός της Λυών πήρε θέση για την απόφαση της γαλλικής Λίγκας να μην τιμωρήσει τη Μαρσέιγ για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί της, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο Ιταλός προπονητής της πρώτης.

Θέση για την απόφαση να μην τιμωρηθεί η Μαρσέιγ για τα επεισόδια με τη Λυών, πήρε ο τεχνικός της δεύτερης, Φάμπιο Γκρόσο. Ο Ιταλός προπονητής είχε τραυματιστεί στην επίθεση των οπαδών της ομάδας της Μασσαλίας, με αποτέλεσμα ο αγώνας να αναβληθεί. 

Ενόψει του παιχνιδιού της Λυών με τη Ρεν λοιπόν, ο Γκρόσο μίλησε για την απόφαση της γαλλικής Λίγκας να μην τιμωρήσει τη Μαρσέιγ, λέγοντας πως αυτό που έγινε δεν είναι κάτι φυσιολογικό. Τόνισε δε πως οι ομάδες πρέπει να τιμωρούνται, γιατί αλλιώς θα γίνονται ξανά παρόμοια περιστατικά. 

Αναλυτικά τα λόγια του: 

«Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα έπρεπε να επιστρέψουμε εκεί. Αλλά είδα ότι αυτό δεν συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Ελπίζω να πάρουν άλλη απόφαση γιατί συνέβη κάτι πολύ σοβαρό. Δεν είναι φυσιολογικό, δεν μπορεί να περάσει ως κάτι φυσιολογικό.

Η Μαρσέιγ την είχε... στημένη στον Γκαρσία
EUROPA LEAGUE

10:00 - 11.11.2023

Η Μαρσέιγ την είχε... στημένη στον Γκαρσία

Στην Μαρσέιγ είχαν από το καλοκαίρι παρακολουθήσει την υπόθεση του Γκαρσία, τον είδαν και στο ματς της ΑΕΚ με την Μπράιτον και τον είχαν "σημαδέψει" αφενός για να τον σταματήσουν, αφετέρου για να τον... κατασκοπεύσουν

Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να παρθεί μια ισχυρή απόφαση, διαφορετικά θα συμβούν ξανά απαράδεκτα πράγματα και αυτή τη φορά θα είναι πιο σοβαρά, και ίσως το άτομο που του συμβούν να μην μπορέσει να μιλήσει, γιατί μπορεί να μην χτυπήθηκε στο μάτι, αλλά κάπου αλλού πιο σοβαρά.

Δεν έχω τίποτα εναντίον της Μαρσέιγ, ενάντια στους πραγματικούς φιλάθλους της ή ενάντια στην ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο. Ωστόσο, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι θα επιστρέψουμε στο Βελόντρόμ με θωρακισμένο λεωφορείο».