Γκρόζντανιτς: «Χαρούμενος για ντεμπούτο μου με τον Αστέρα, μπορούμε να πάρουμε κάτι από τον Παναθηναϊκό»
i

©intime

Γκρόζντανιτς: «Χαρούμενος για ντεμπούτο μου με τον Αστέρα, μπορούμε να πάρουμε κάτι από τον Παναθηναϊκό»

Sportal newsroom 14:11 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:11 - 14.08.2024

Αισιόδοξος φαίνεται ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, Ντίνο Γκρόζντανιτς, ο οποίος ανέφερε πως οι Αρκάδες μπορεί να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη (28/9) για την έκτη αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο αμυντικός της ομάδας της Τρίπολης, Ντίνο Γκρόζντανιτς σε δηλώσεις που έκανε κατά τη βράβευσή του ως καλύτερος παίκτης στη νίκη του Αστέρα κόντρα στον Βόλο, φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για το παιχνίδι με τους «πράσινους». 

Ο νεαρός Κροάτης ήταν ο σκόρερ του δεύτερο τέρματος των Αρκάδων, ο οποίος μετά από κόρνερ έκανε με κεφαλιά το 2-0. Στις δηλώσεις που έκανε λοιπόν φάνηκε χαρούμενος για το ντεμπούτο του, ενώ την ίδια ώρα ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας που τον ψήφισε, καλώντας τους παράλληλα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Νιώθω πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο μου την προηγούμενη αγωνιστική και το πρώτο μου γκολ που πέτυχα στη δεύτερη συμμετοχή μου και βοήθησα την ομάδα μου να πάρει μια σημαντική νίκη. Προέρχομαι από τις ακαδημίες του Αστέρα και είμαι χαρούμενος που είμαι ένας ακόμη παίκτης από την Κ19 που ανεβαίνει στην πρώτη ομάδα. Ευχαριστώ και θέλω να αφιερώσω από το βραβείο σε όλους τους προπονητές και το τεχνικό επιτελείο των ακαδημιών που με βοήθησαν να φτάσω ως εδώ», είπε αρχικά. 

Για τους οπαδούς του Αστέρα είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που με ψήφισαν και θα ήθελα να τους καλέσω στον αυριανό αγώνα, γιατί η παρουσία τους και η στήριξή τους είναι πολύ σημαντική, όπως ήταν και στον Βόλο».

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι από το αυριανό παιχνίδι. Με τη βοήθεια των φιλάθλων μας, με σωστή νοοτροπία και σκληρή δουλειά θεωρώ πως έχουμε αρκετές πιθανότητες».