Σαν να μην πέρασε μία μέρα: Ο Ρούνεϊ με μία ασύλληπτη γκολάρα ξεσήκωσε το «Ολντ Τράφορντ» (vid)

Σαν να μην πέρασε μία μέρα: Ο Ρούνεϊ με μία ασύλληπτη γκολάρα ξεσήκωσε το «Ολντ Τράφορντ» (vid)

Sportal newsroom 17:46 - 07.09.2024

Ο Γουέιν Ρούνεϊ πέτυχε ένα απίστευτο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο φιλικό των θρύλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα σε εκείνους της Σέλτικ.

Με αφορμή τη διακοπή των περισσότερων πρωταθλημάτων για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, οργανώθηκε ένα φιλικό ανάμεσα στους θρύλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι σε εκείνους της Σέλτικ στο «Ολντ Τράφορντ».

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από τους θρύλους των «κόκκινων διαβόλων» ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου.

Και παρόλο που στα 38 του έχει κάνει ήδη στροφή στην καριέρα του, όντας πλέον προπονητής, ενώ δεν έχει και την καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση, ο Άγγλος απέδειξε ότι με το που βάλει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και πατήσει χορτάρι, μπορεί ακόμα να κάνει... μαγικά.

Έτσι λοιπόν, ο 38χρονος τεχνικός της Πλίμουθ βρήκε την ευκαιρία να ξεσηκώσει το «Ολντ Τράφορντ» όπως παλιά, αφού πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, στέλνοντας την μπάλα στο «Γ» με απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Δείτε παρακάτω την γκολάρα του Ρούνεϊ: