«Αγριο» κράξιμο σε Μαυροπάνο για το πρώτο γκολ από την Τσέλσι

Η φάση του πρώτου γκολ της Τσέλσι και ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος

«Αγριο» κράξιμο σε Μαυροπάνο για το πρώτο γκολ από την Τσέλσι

Κώστας Τόπας 15:13 - 21.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:16 - 21.09.2024

Ο Έλληνας αμυντικός της Γουέστ Χαμ, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, δέχθηκε σφοδρή επίθεση από τους οπαδούς για όσα έκανε πριν από το πρώτο γκολ της Τσέλσι εναντίον της ομάδας του.

Ιδανικό ξεκίνημα έχει κάνει η Τσέλσι κόντρα στην Γουέστ Χαμ, καθώς χάρη στα γκολ του Νίκολας Τζάκσον πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο ματς πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου στην αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα, στο τέταρτο λεπτό της αναμέτρησης, ο 23χρονος επιθετικός πήρε την μπάλα στην πλάτη της άμυνας της Γουέστ Χαμ, μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και έκανε το πλασέ, στέλνοντας την μπάλα κάτω από τα πόδια του Αρεολά. Για να έρθει στο 28' ο Καϊσέδο και με υπέροχη μπαλιά να βρει τον Σενεγαλέζο φορ, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 2-0 των «μπλε».

Απτόητη η Τσέλσι: Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού ετοιμάζεται για περισσότερες μεταγραφές τον Ιανουάριο
PREMIER LEAGUE

12:29 - 21.09.2024

Απτόητη η Τσέλσι: Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού ετοιμάζεται για περισσότερες μεταγραφές τον Ιανουάριο

Η Τσέλσι, αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Conference League, παρά το γεγονός ότι δαπάνησε αμέτρητα χρήματα το καλοκαίρι για την ενίσχυση του ρόστερ, ετοιμάζεται για περισσότερες μεταγραφές τον Ιανουάριο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ δεν ήταν καθόλου χαρούμενοι. Μάλιστα, ορισμένοι φίλοι των «σφυριών» επικεντρώθηκαν στο πρώτο γκολ που σημείωσε η Τσέλσι και εξαπέλυσαν πυρά εναντίον του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου, για την αντίδραση που είχε.

Ο Έλληνας αμυντικός δεν συμμετείχε ενεργά στη δράση, αφήνοντας ελεύθερο διάδρομο στον Τζάκσον στα αριστερά, με αποτέλεσμα να σκοράρει ανενόχλητος. Μάλιστα, οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ, μέσω Twitter, ανέφεραν ότι ο Μαυροπάνος ήταν πολύ αργός στη συγκεκριμένη φάση για να μαρκάρει τον επιθετικό της Τσέλσι, αλλά θα μπορούσε να κινηθεί απέναντι για να βοηθήσει τον Έντσον Άλβαρες, ο οποίος παρακολουθούσε τον Τζάκσον.

«Τι στο καλό έκανε ο Μαυροπάνος στο πρώτο γκολ; Καμία προσπάθεια να περάσει απέναντι και έμεινε "άγαλμα"», έγραψε χαρακτηριστικά ένας οπαδός της Γουέστ Χαμ στο Twitter. «Ο Μαυροπάνος δεν κλείνει τον Τζάκσον. Είναι ένας κλόουν αμυντικός», σχολίασε ένας άλλος.

Και ένας τέταρτος αναστατώθηκε γράφοντας: «Αυτό ήταν πάρα πολύ εύκολο για την Τσέλσι. Ο Μαυροπάνος έμοιαζε με τον πιο αργό σέντερ μπακ στον κόσμο σε αυτή τη φάση».

Η Γουέστ Χαμ έχει πάρει τέσσερις βαθμούς από τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της στην Premier League αυτή τη σεζόν υπό τον νέο προπονητή, Γιούλεν Λοπετέγκι. Η μοναδική νίκη των «σφυριών» ήρθε στην Κρίσταλ Πάλας τον περασμένο μήνα, έχοντας επίσης ήττες από τη Μάντσεστερ Σίτι και την Άστον Βίλα.