«Έπαιζες με το πιο σκληρό κλαμπ του ομίλου και έβαλες τη β' ομάδα»: Σκληρή κριτική στον Μόγες για τις επιλογές του κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Ντέιβιντ Μόγες

i

© Intime

«Έπαιζες με το πιο σκληρό κλαμπ του ομίλου και έβαλες τη β' ομάδα»: Σκληρή κριτική στον Μόγες για τις επιλογές του κόντρα στον Ολυμπιακό

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:13 - 27.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:26 - 14.08.2024

Έξαλλοι ήταν οι υποστηρικτές της Γουέστ Χαμ με τον Ντέιβιντ Μόγες, με αφορμή τις επιλογές του όσον αφορά το βασικό σχήμα, στο παιχνίδι εναντίον του Ολυμπιακού.

Χαρές, πανηγυρισμούς και μία σημαντική νίκη περιλάμβανε το βράδυ της Πέμπτης για τον Ολυμπιακό, ο οποίος πήρε το τρίποντο εναντίον της Γουέστ Χαμ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Στο απέναντι στρατόπεδο όμως τα πράγματα δεν ήταν ιδανικά, αφού οι «χάμερς» δεν μπόρεσαν να πάρουν νίκη σε τρίτο διαδοχικό ματς και έτσι η γκρίνια έκανε την εμφάνιση της. 

Στο Twitter τα σχόλια πήραν φωτιά και οι φίλοι της Αγγλικής ομάδας τα έβαλαν με τον προπονητή των φιλοξενούμενων, Ντέιβιντ Μόγες, για τις επιλογές του στο ματς. Πιο αναλυτικά, αρκετοί υποστήριξαν πως η αναμέτρηση ήταν σημαντική και ο τεχνικός επέλεξε να βάλει τη β' ομάδα.

«Αυτό το παιχνίδι μόλις έδειξε ότι οι παίκτες του πάγκου μας δεν είναι αυτοί που χρειάζονται όταν πρέπει να ξεκουράζουμε τους παίκτες της πρώτης ομάδας. Ο Ινγκς, ο Μπενράμα και ο Φορνάλς πρέπει να φύγουν. Επίσης, πάρτε τον κεντρικό τους μέσο, ο οποίος ήταν εξαιρετικός», ανέφερε ένας φίλος της Γουέστ Χαμ.

«Η Γουέστ Χαμ όχι στα καλύτερά της χθες βράδυ. Λάθος επιλογή ομάδας, δυστυχώς έχουμε 4 βασικούς που πρέπει να βρουν άλλη ομάδα. Το μόνο θετικό ήταν η υποστήριξη που είχαμε από τους οπαδούς μας», υποστήριξε ένας δεύτερος.

«Παίζεις με τον Ολυμπιακό, το πιο σκληρό κλαμπ στον όμιλο, και αποφασίζεις να παίξεις με τη β' ομάδα που δεν έχει ομοιογένεια γιατί αρνείσαι να τη χρησιμοποιήσεις στα παιχνίδια του πρωταθλήματος», ανέφερε ένας τρίτος. Γενικότερα, στο Twitter υπήρξε έντονη δυσαρέσκεια για το αποτέλεσμα στο «Γ. Καραϊσκάκης», αφού με νίκη της η Γουέστ Χαμ θα ήταν πολύ κοντά στην πρόκριση στους «32» του Europa League.