«Στα φαβορί του Europa League η Γουέστ Χαμ»

Η Γουέστ Χαμ

i

© Intime

«Στα φαβορί του Europa League η Γουέστ Χαμ»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:20 - 21.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:20 - 14.08.2024

Η επερχόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού, Γουέστ Χαμ, φαίνεται πως ανήκει στη λίστα των φαβορί, για την κατάκτηση του φετινού UEFA Europa League.

H κλήρωση τον ομίλων του φετινού Europa League δεν έκανε τη χάρη στον Ολυμπιακό, ο οποίος πέραν της «βατής» Μπάτσκα Τομπόλα θα αντιμετωπίσει τις Φράιμπουργκ και Γουέστ Χαμ. Η πρεμιέρα των Πειραιωτών είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Πέμπτης (21/09), όπου και θα υποδεχθούν τους Γερμανούς στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Έχει τη δύναμη να φτάσει ψιλά η Γουέστ Χαμ»

Η πιο δύσκολη «μάχη» είναι κόντρα στην ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες, την οποία θα αντιμετωπίσει αφενός στις 26 Οκτωβρίου εντός έδρας και εκτός έδρας στις 9 Νοεμβρίου. Αν αναρωτιέται κανείς το πόσο δύσκολα είναι τα παιχνίδια με τους Βρετανούς, αρκεί να αναλογιστεί πως τα «σφυριά» συγκαταλέγονται στα φαβορί της διοργάνωσης.

Πιο αναλυτικά, η ιστοσελίδα «News Bytes» παρουσίασε το πανόραμα του Europa League και στη λίστα των τριών φαβορί συμπεριλήφθηκε η Γουέστ Χαμ. Μεγαλύτερες πιθανότητες για κατάκτηση του τίτλου έχει η Λίβερπουλ, ακολουθεί η Ρόμα και τρίτη είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού

Στο «πόδι» η αστυνομία: Μπλόκα στην Εθνική οδό για να μη συναντηθούν οπαδοί Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού
EUROPA LEAGUE

12:55 - 21.09.2023

Στο «πόδι» η αστυνομία: Μπλόκα στην Εθνική οδό για να μη συναντηθούν οπαδοί Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού

Η ΕΛ.ΑΣ έχει πάρει την απόφαση να ετοιμάσει κάποια «μίνι» μπλόκα, ώστε να φροντίσει την αποφυγή πιθανής συνάντησης οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψουν από διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ομάδων τους.

«Η Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ κέρδισε το UEFA Europa Conference League την περασμένη σεζόν, υπό την καθοδήγηση του Ντέιβιντ Μόγιες. Ενώ τα «σφυριά» έχασαν ορισμένους παίκτες το καλοκαίρι, έχουν φέρει επίσης μερικά συναρπαστικά ταλέντα ως ενίσχυση. Πέρα από την ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι, η Γουέστ Χαμ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και έχουν νικήσει την Τσέλσι. Έχουν τη δύναμη να πετύχουν σε αυτό το επίπεδο», ανέφερε συγκεκριμένα η ιστοσελίδα.