Ο ασύλληπτος Χάαλαντ έκανε ξανά χατ-τρικ και η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από την έδρα της Γουέστ Χαμ για το 3/3 στο πρωτάθλημα
i

© Imago

Ο ασύλληπτος Χάαλαντ έκανε ξανά χατ-τρικ και η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από την έδρα της Γουέστ Χαμ για το 3/3 στο πρωτάθλημα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 21:28 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:29 - 31.08.2024

Η Μάντσεστερ Σίτι επιβλήθηκε εκτός έδρας της Γουέστ Χαμ, με τον «killer» Χάαλαντ να... κλέβει ξανά την παράσταση.

Η Μάντσεστερ Σίτι κοντραρίστηκε εκτός έδρας με τη Γουέστ Χαμ για την 3η αγωνιστική της Premier League και πανηγύρισε ακόμη ένα τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας επικράτησαν με 3-1, με τον Χάαλαντ να πρωταγωνιστεί ξανά, μετρώντας δεύτερο συνεχόμενο (!) χατ-τρικ.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι του ματς, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα μπήκε αποφασισμένη να βρει γρήγορα γκολ και να «καθαρίσει» από νωρίς τη νίκη. Μόλις στο 10ο λεπτό, ο Χάαλαντ βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και πλάσαρε υποδειγματικά, βρίσκοντας δίχτυα για το 0-1.

Το προβάδισμα για τους Πολίτες δεν κράτησε πολύ, καθώς στο 19΄ οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα. Ο Μπόουεν έκανε την κούρσα και το γύρισμα από τα δεξιά, με τον Ντίας να διαμορφώνει άθελά του το 1-1.

Μετά την ισοφάριση το σκηνικό του ματς παρέμεινε ίδιο, με τη Σίτι να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον έλεγχο. Με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, ο Νορβηγός «killer» έβαλε ξανά την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Ο ίδιος εξαπέλυσε μία... βολίδα με το καλό του πόδι το αριστερό από καλή θέση για το 1-2.

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:34 - 29.08.2024

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!

Εν Ελλάδι υπάρχουν πέντε, λεγόμενες μεγάλες, ομάδες (μαζί με τον Αρη) αλλά τέσσερις διεκδικούν ετησίως τον τίτλο, ως είδαμε και πέρυσι, σε μια σεζόν… θρίλερ που ανέδειξε πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ.

Στην επανάληψη οι Λονδρέζοι ανέβηκαν ψηλά με στόχο ένα δεύτερο γκολ, όμως δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 84ο λεπτό ο Χάαλαντ βγήκε εξαιρετικά στην αντεπίθεση και από θέση τετ α τετ εκτέλεσε υποδειγματικά τον Φαμπιάνσκι για το τελικό 1-3.

Ο Νορβηγός φορ πέτυχε χατ-τρικ για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, μετά το ματς με την Ίπσουιτς και η Σίτι συνεχίζει ακάθεκτη στην κορυφή, με το κοντέρ να γράφει 3/3.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!