Ο Σλοβένος Ματέι Γιουγκ στο Γουέστ Χαμ - Ολυμπιακός

Ματέι Γιουγκ

i

© Intime

Ο Σλοβένος Ματέι Γιουγκ στο Γουέστ Χαμ - Ολυμπιακός

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:58 - 07.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:10 - 14.08.2024

Η UEFA γνωστοποίησε τους ορισμούς για τις επερχόμενες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, με τον Σλοβένο Ματέι Γιουγκ να ορίζεται για το Γουέστ Χαμ - Ολυμπιακός.

Μετά την ήττα στο Φάληρο από τον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός καλείται να επιστρέψει στις νίκες!

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα τεθεί αντιμέτωπη στο Λονδίνο με τη Γουέστ Χαμ (9/11, 22:00), για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Πριν από λίγα λεπτά, η UEFA γνωστοποίησε τους ορισμούς για τις επερχόμενες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις και όσον αφορά στον δύσκολο αγώνα των Πειραιωτών, ο Σλοβένος Ματέι Γιουγκ ορίστηκε να διευθύνει, ο οποίος ανήκει στην πρώτη κατηγορία.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ματέι Ζούνιτς, Μανουέλ Βιντάλι, τέταρτος ο Ασμίρ Σάργκοβιτς και στο VAR ο Γερμανός Κρίστιαν Ντίνγκερτ με τον γνώριμό μας Κροάτη Ιβάν Μπέμπεκ.

Αυτή δεν θα είναι πρώτη φορά που ο Γιουγκ θα σφυρίξει αναμέτρηση ελληνικής ομάδας. Πριν από έναν μήνα ορίστηκε για το ΑΕΚ - Άγιαξ στην Opap Arena, στα περσινά πλέι οφ διηύθυνε το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 0-0 και προ τριετίας το ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-0. 

Επίσης, την περσινή σεζόν σφύριξε στο Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ 0-3, ενώ παλαιότερα στα ματς Μπάγερν Μονάχου-ΑΕΚ 2-0, Ντιναμό Κιέβου-ΑΕΚ 0-0 και Ολυμπιακός-Λεβάντε 0-1.

Όπως διαπιστώνεται, ο ίδιος δεν αποτελεί... γούρι για τις ελληνικές ομάδες.