Το σχόλιο του Διονύση Βερβελέ μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Γουέστ Χαμ (vid)
i

© Facebook

Το σχόλιο του Διονύση Βερβελέ μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Γουέστ Χαμ (vid)

Διονύσης Βερβελές 00:54 - 10.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:06 - 14.08.2024

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από τη Γουέστ Χαμ και πλέον το «κυνήγι» της δεύτερης θέσης απομακρύνεται. Δείτε το σχόλιο του Διονύση Βερβελέ από το Λονδίνο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ 

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο με 0-1 για την τέταρτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» στο παιχνίδι δεν ήταν καλός δημιουργικός, με εξαίρεση τη φάση του Ποντένσε στο 35'. 

Από την άλλη τα «σφυριά» δεν πίεζαν ασφυκτικά, αλλά μόλις το έκαναν από το 60' και μετά, ήταν αρκετό για να έρθει στο γκολ στο 73ο λεπτό. Ο Γουόρντ - Πράους έδωσε μια ωραία πάσα στον Πακετά, ο οποίος καλυπτόταν από τον Ορτέγκα και με ένα πλασέ στην κίνηση έβαλε το μοναδικό τέρμα του αγώνα. 

Στα τελευταία λεπτά ωστόσο η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχασε δύο καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Αρχικά με τον Καμαρά, ο οποίος με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και τρία λεπτά μετά ο Ροντινέι έκανε ένα σουτ από ευνοϊκό σημείο και έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. 

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός σε συνδυασμό με τη νίκη της Φράιμπουργκ επί της Μπάτσκα, είναι στην τρίτη θέση με πέντε βαθμούς διαφορά από τη Γουέστ Χαμ και τη γερμανική ομάδα. Επόμενη αγωνιστική για τους «ερυθρόλευκους» είναι με τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία σε περίπου είκοσι μέρες. 

Δείτε το σχόλιο του Διονύση Βερβελέ μετά την ήττα του Ολυμπιακού: