Οπαδός της Γουέστ Χαμ παλεύει για τη ζωή του αφού έπεσε από αυτοκίνητο την ώρα που ήταν εν κινήσει

Οπαδοί της Γουέστ Χαμ

i

©Photo by Tom Dulat/Getty Images

Οπαδός της Γουέστ Χαμ παλεύει για τη ζωή του αφού έπεσε από αυτοκίνητο την ώρα που ήταν εν κινήσει

Sportal newsroom 17:48 - 08.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:02 - 14.08.2024

Ένας οπαδός της Γουέστ Χαμ που βρισκόταν στην Κύπρο για τον αγώνα με την ΑΕΚ Λάρνακας παλεύει για τη ζωή του αφού έπεσε από αυτό την ώρα που ήταν εν κινήσει.

Η ΑΕΚ Λάρνακας θα υποδεχτεί στην Κύπρο τη Γουέστ Χαμ για το πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των «16» του Europa Conference League. Έτσι οι οπαδοί των «σφυριών» έχουν φτάσει χιλιάδες στο Νησί της Αφροδίτης για τον αγώνα της ομάδας του, αλλά ένας εξ αυτών παλεύει για τη ζωή του μία μέρα πριν το παιχνίδι.

Η αγαπημένη ποδοσφαιρίστρια του Τσιτσιπά τοποθετήθηκε για την ισότητα στο ποδόσφαιρο (vid)
PREMIER LEAGUE

15:14 - 28.02.2023

Η αγαπημένη ποδοσφαιρίστρια του Τσιτσιπά τοποθετήθηκε για την ισότητα στο ποδόσφαιρο (vid)

Η 24χρονη Ελβετή Αλίσια Λέμαν που αγωνίζεται στην Άστον Βίλα εξέφρασε την πεποίθησή της ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών του 2023 θα συντελέσει στην ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα ο φίλος της αγγλικής ομάδας ήταν με ακόμα έναν στο αυτοκίνητο και έκαναν τη διαδρομή Πάφος-Λεμεσός. Κάποια στιγμή όμως ο 38χρονος έχασε την ισορροπία του, βρισκόμενος στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και έπεσε στον δρόμο, όσο εκείνο ήταν εν κινήσει. 

Ο οδηγός του αυτοκινήτου βρέθηκε με ίχνη από ναρκωτική ουσία και αφού του έκαναν τεστ, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του. Παράλληλα η τροχαία της Πάφου συνεχίζει την έρευνα.

Ο οδηγός του οχήματος θα βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου της Πάφου την Τετάρτη (8/3), όπου θα μάθει και την τιμωρία του. 

«Ένας από τους επιβάτες του 38χρονου, που βρισκόταν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, φαίνεται ότι άνοιξε το παράθυρο και κάθισε πάνω σε αυτό, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει. Ένα ασθενοφόρο εμφανίστηκε στο μέρος του ατυχήματος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λεμεσού, αλλά λόγο της σοβαρότητας της κατάστασής του τον πήγαν στο νοσοκομείο της Λευκωσίας.

Στο αυτοκίνητου του 38χρονου βρέθηκαν τέσσερα πακέτα στερεάς ουσίας που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη και είχε συνολικό βάρος ενάμιση γραμμαρίου», ήταν η αναφορά της αστυνομίας.