Οπαδός του ποδοσφαίρου έχει μία συλλογή συνολικής αξίας 100.000 λιρών, συμπεριλαμβανομένης της φανέλας του Λιονέλ Μέσι
i

© prtscr

Οπαδός του ποδοσφαίρου έχει μία συλλογή συνολικής αξίας 100.000 λιρών, συμπεριλαμβανομένης της φανέλας του Λιονέλ Μέσι

Στέλιος Βαρδάκης • 17:39 - 18.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:32 - 14.08.2024

Ένας οπαδός της Γουέστ Χαμ, Μάρτιν Χομπς, έχει μία τρομερή ποδοσφαιρική συλλογή συνολικής αξίας 100.000 λιρών που συμπεριλαμβάνει υπογεγραμμένες φανέλες και όχι μόνο και έχει καταφέρει να το κάνει επάγγελμα.

Ο Μάρτιν Χομπς είναι ένας οπαδός της Γουέστ Χαμ από το Μπόρνμουθ και είναι συλλέκτης ποδοσφαιρικών αντικειμένων, μεταξύ των οποίων και μίας υπογεγραμμένης φανέλας του Λιονέλ Μέσι. Η συνολική αξία των αντικειμένων υπολογίζει πως φτάνει τις 100.000 λίρες. 

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό σε όλο αυτό είναι ότι έχει καταφέρει να το κάνει επάγγελμα. Τι εννοούμε; Ο Μάρτιν έχει ιδρύσει μία εταιρία την Hobbs Memorabilia και πουλάει έναντι ενός χρηματικού αντίτιμου τα αντικείμενα που καταφέρνει να εξασφαλίσει.

«Έχω μια υπογεγραμμένη φανέλα του Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα, η αξία της οποίας αυτή τη στιγμή είναι περίπου 1.700 λίρες και η αξία της αυξάνεται συνεχώς», δήλωσε ο Hobbs. «Έχω επίσης ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικών παπουτσιών φθαρμένα από αγώνα και υπογεγραμμένα από την πρώτη σεζόν του Ντέκλαν Ράις στη Γουέστ Χαμ, τα οποία αξίζουν ήδη πάνω από 1.000 λίρες».

Άγγλος νομικός έδωσε εξήγηση γιατί η Νότιγχαμ και η Έβερτον θα τιμωρηθούν, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι όχι ακόμα
PREMIER LEAGUE

10:52 - 15.01.2024

Άγγλος νομικός έδωσε εξήγηση γιατί η Νότιγχαμ και η Έβερτον θα τιμωρηθούν, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι όχι ακόμα

Η Έβερτον αναμένεται να τιμωρηθεί για ακόμα μια φορά μέσα στη σεζόν, όπως το ίδιος και η Νότιγχαμ Φόρεστ για παραβιάσεις των κανόνων κερδών και βιωσιμότητας της Premier League.

«Επίσης, έχω τα φθαρμένα από αγώνα παπούτσια του Jermaine Defoe από τη σεζόν-ρεκόρ του στην Μπόρνμουθ, όπου σκόραρε σε 10 συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος, οπότε είναι ανεκτίμητα και πραγματικά συλλεκτικά. Ολόκληρη η προσωπική μου συλλογή από περίπου 25 αντικείμενα αξίζει πάνω από 100.000 λίρες».

Εξηγώντας γιατί αποφάσισε να ιδρύσει τη Hobbs Memorabilia το 2022, ο κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της Γουέστ Χαμ ήθελε να εξαλείψει τους «ανέντιμους επιχειρηματίες» από την αγορά. «Έστησα την επιχείρησή μου κατά τη διάρκεια του lockdown, επειδή υπάρχει μεγάλος αριθμός ανέντιμων επιχειρηματιών στον τομέα των αναμνηστικών και είδα μια ευκαιρία να συνεργαστώ με τις επαφές μου και να θέσω ένα νέο πρότυπο».

Πρόσφατα, πραγματοποίησε μια συνάντηση με τον αστέρα των Χάμερς, Λούκας Πακετά, ενώ ανακοίνωσε επίσης ότι σχεδιάζει να βρεθεί για δεύτερη φορά με τον νικητή του τελικού του UEFA Conference League και διεθνή Άγγλο Τζάροντ Μπόουεν. Για όσους αναζητούν ένα ιδιαίτερο αναμνηστικό, η Hobbs Memorabilia δημοσίευσε πρόσφατα στο διαδίκτυο προσφέροντας φανέλες της Ίντερ Μαϊάμι με ένα ειδικό μήνυμα από τον ίδιο τον Λιονέλ Μέσι, αν και αυτά τα σπάνια προϊόντα θα σας κοστίσουν 7.000 λίρες. 

«Κατά τη γνώμη μου, όλοι οι ποδοσφαιριστές της Premier League που είχα την ευχαρίστηση να συναντήσω και να συνεργαστώ μαζί τους είναι ταπεινοί, φιλικοί και προσγειωμένοι. Θα θυμάμαι πάντα πόσο υποστηρικτικοί και ενθαρρυντικοί υπήρξαν για να βοηθήσουν την επιχείρησή μου να ξεκινήσει».

«Η αυθεντικότητα και η αξιοπιστία είναι το κλειδί. Παρέχω πάντα φωτογραφικές αποδείξεις με τα προϊόντα μου, όπου είναι δυνατόν, και θα συνεργαστώ πάντα μόνο με τους καλύτερους επιχειρηματίες του χώρου. Όταν συναλλάσσομαι με παγκόσμιους σούπερ σταρ, όπως ο Λιονέλ Μέσι, τα προϊόντα θα συνοδεύονται πάντα από επίσημα πιστοποιητικά με άδεια».