Περίπου 20.000 οπαδοί της Γουέστ Χαμ στην Πράγα - «Πονοκέφαλος» στην UEFA

Οπαδοί της Γουέστ Χαμ

i

©Photo by Tom Dulat/Getty Images

Περίπου 20.000 οπαδοί της Γουέστ Χαμ στην Πράγα - «Πονοκέφαλος» στην UEFA

Sportal newsroom 18:30 - 05.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:47 - 14.08.2024

Οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ αναμένεται να κάνουν κατάληψη στην Πράγα, αφού περίπου 20.000 φίλοι της ομάδας θα βρεθούν στην τσεχική πρωτεύουσα, κάτι που προκαλεί «πονοκέφαλο» στην UEFA.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Conference League έχει ξεκινήσει (Τετάρτη 7/6, 22:00) με τη Γουέστ Χαμ και τη Φιορεντίνα να έρχονται αντιμέτωπες. Όπως είναι λογικό οι οπαδοί των δύο ομάδων έχουν μεγάλη ανυπομονησία γι' αυτό το παιχνίδι, κάτι που θέλουν να το κάνουν και πιο σαφές. 

Οι φίλοι της αγγλικής ομάδας έχουν φροντίσει να το δείξουν, οι οποίοι αναμένεται να κάνουν κατάληψη στην τσεχική πρωτεύουσα. Συγκεκριμένα λέγεται πως περίπου 20.000 οπαδοί των «σφυριών» θα βρεθούν στην Πράγα, κάτι που έχει προκαλέσει μεγάλο «πονοκέφαλο» στην UEFA. Το πρόβλημα σε αυτό είναι ότι η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου έχει μοιράσει από 6.000 εισιτήρια σε κάθε ομάδα

Ξεκινάει έρευνα για τις αποφάσεις του Άντονι Τέιλορ στον τελικό του Europa League
EUROPA LEAGUE

17:00 - 05.06.2023

Ξεκινάει έρευνα για τις αποφάσεις του Άντονι Τέιλορ στον τελικό του Europa League

Η UEFA φαίνεται ότι θα ανοίξει έρευνα για τις αποφάσεις του Άντονι Τέιλορ στον τελικό του Europa League μεταξύ της Ρόμα με τη Σεβίλλη, με τον Μουρίνιο να δείχνει ότι δικαιώνεται πως είχε δίκιο για την γκρίνια.

Ο μικρός αριθμός εισιτηρίων, οφείλεται στη χωρητικότητα της Fortuna Arena, το γήπεδο που θα γίνει ο τελικός, όπου είναι 19.370 θέσεις. Για τον λόγο αυτό η UEFA θα οργανώσει ένα Fan Zone στο εσωτερικό του Letna Park για να βρεθούν οι οπαδοί της αγγλικής ομάδας. 

Η κίνηση αυτή αποσκοπεί στο να μην βρεθούν μαζί οι φίλοι των «σφυριών» με αυτούς της Φιορεντίνα, προκειμένου να αποφευχθούν κιόλας τυχόν επεισόδια. Στον χώρο αυτό λοιπόν θα τοποθετηθούν γιγαντοοθόνες, για να δουν τον αγώνα οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ που δεν θα καταφέρουν να βρουν ένα εισιτήριο, αλλά και για να τον παρακολουθήσουν όλοι μαζί οργανωμένα.