Ούτε τώρα νίκη για την Τσέλσι!
i

Γουέστ Χαμ - Τσέλσι / Photo by Justin Setterfield/Getty Images/Ideal Images

Ούτε τώρα νίκη για την Τσέλσι!

Sportal newsroom 16:30 - 11.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:01 - 20.08.2024

Η Τσέλσι των πολλών εκατομμυρίων αγνόησε τη νίκη για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι, καθώς ήρθε ισοπαλία 1-1 με τη Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

Χωρίς νικητή το ντέρμπι του Λονδίνου! Η Τσέλσι μπορεί να προηγήθηκε, όμως η Γουέστ Χαμ απάντησε και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) σε ενα παιχνίδι, που είχε... φωνές για τις διαιτητικές αποφάσεις και από τις δύο πλευρές.

Έτσι, οι «μπλε» έμειναν μακριά από τις ευρωπαϊκές θέσεις, φτάνοντας τους 31 βαθμούς, ενώ τα «σφυριά» ανέβηκαν στους 20 βαθμούς, αυξάνοντας κι άλλο τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν από νωρίς το προβάδισμα στο σκορ, με τον Ζοάο Φέλιξ να σκοράρει μόλις στο 16ο λεπτό, ενώ μετά από 6 λεπτά βρήκε δίχτυα και ο Χάβερτς, όμως το τέρμα του ακυρώθηκε έπειτα από χρήση VAR.

Ο Έμερσον έφερε το ματς στα ίσια στο 28' και στο 83' ο Σούτσεκ έκανε την ολική ανατροπή, όμως το VAR ακύρωσε το τέρμα του, με το 1-1 να παραμένει μέχρι και το τελικό σφύριγμα.

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Κέρερ, Ογκμπόνα, Αγκέρ (80' Τζόνσον), Τσούφαλ, Πακετά (14' Σούσεκ), Ράις, Παλμιέρι, Μπόουεν, Μπενραχμά (67' Ντάουνς), Αντόνιο (67' Ινγκς).

Τσέλσι: Κεπά, Τζέιμς, Σίλβα, Μπαντιασίλ, Κουκουρέγια (67' Τσίλγουελ), Λόφτους-Τσικ (79' Γκάλαχερ), Φερνάντες, Μαντουέκε (68' Μάουντ), Φέλιξ, Μούντρικ (67' Ζίγες), Χάβερτς.