Οι παίκτες της Γουέστ Χαμ διασκέδασαν σε water park πριν τον τελικό του Conference League (vid)
i

©print screen

Οι παίκτες της Γουέστ Χαμ διασκέδασαν σε water park πριν τον τελικό του Conference League (vid)

Sportal newsroom 20:41 - 01.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:52 - 14.08.2024

Οι παίκτες της Γουέστ Χαμ βρήκαν έναν ξεχωριστό τρόπο να χαλαρώσουν πριν τον τελικό με τη Φιορεντίνα για το Confrence League, διασκεδάζοντας σε water park.

Η Γουέστ Χαμ μπορεί να έχει τελείωσει τις υποχρεώσεις της για την Premier League και γενικά τις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά μένει ένα ακόμα για να ολοκληρωθεί η χρονιά της. Ο τελικός του Conference League

Τα «σφυριά» λοιπόν θα αντιμετωπίσουν στην Πράγα στις 7 Ιουνίου τη Φιορεντίνα. Αυτός είναι και ο πρώτος τελικός της αγγλικής ομάδας μετά από 47 χρόνια, όταν είχε παίξει για το Κύπελλο Κυπελλούχων με την Άντερλεχτ, γνωρίζοντας μάλιστα την ήττα. Παράλληλα έχουν και την ευκαιρία να κατακτήσουν και το πρώτο τρόπαιό τους μετά το 1980. Τότε είχαν για το FA Cup είχαν βρεθεί αντιμέτωποι με την Άρσεναλ, κερδίζοντάς την με 3-0. Έκτοτε δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν τίποτα. 

Λίγες μέρες λοιπόν πριν το μεγάλο παιχνίδι, οι παίκτες της Γουέστ Χαμ βρήκαν ίσως τον καλύτερο τρόπο για να χαλαρώσουν. Έχοντας ρεπό και μιας που είναι και καλοκαίρι, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ταξίδεψαν μέχρι την Πορτογαλία. Εκεί μάλιστα εθεάθησαν σε ένα πάρκο με νεροτσουλήθρες για να ηρεμήσουν πριν τον τελικό με τους «βιόλα». Έδειχνα κιόλας ότι το διασκέδαζαν αρκετά αφού φώναζαν κάποιο σύνθημα την ώρα που έκαν μια βόλτα με μία βάρκα.