Κοντά στην απόκτηση του Ζαχά η Λυών
i

©imago

Κοντά στην απόκτηση του Ζαχά η Λυών

Δημήτρης Χούπης 22:01 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:01 - 29.08.2024

Η Λυών όπως φαίνεται είναι κοντά στην απόκτηση του Γουίλφριντ Ζαχά, ο οποίος είχε συνδεθεί τα τελευταία 24ωρα με τον Ολυμπιακό.

Ο Γουίλφριντ Ζαχά, ο οποίος είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό, είναι κοντά στη μετακίνησή του στη Λυών.

Όπως αναφέρει ο Ντέιβιντ Όρνστεϊν η γαλλική ομάδα είναι κοντά στο να δώσει τα χέρια με τη Γαλατασαράι για την απόκτηση του Ιβοριανού, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ο πρώην παίκτης της Κρίσταλ Πάλας ακόμα είχε δεχθεί το ενδιαφέρον από τη Λέστερ, η οποία όμως έκανε πίσω λόγω μερικών φορολογικών επιπλοκών. Η μετακίνηση του 31χρονου στη Γαλλία μάλιστα θα δώσει τη δυνατότητα στον ποδοσφαιριστή να αποφύγει και τις φορολογικές επιπλοκές που θα αντιμετώπιζε αν επέστρεφε στην Αγγλία.

Ο Ιβοριανός εξτρέμ αποκτήθηκε από τη Γαλατά ως ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι και μέτρησε 43 συμμετοχές, με δέκα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι αυτοί που συνέδεσαν τον Ζαχά με τον Ολυμπιακό είναι οι Τούρκοι. Πιο αναλυτικά, ο παλαίμαχος Τούρκος ποδοσφαιριστής Νιχάτ Καχβετσί, είχε σχολιάσει ότι ο αθλητικός διευθυντής των «ερυθρολεύκων», Ντάρκο Κοβάσεβιτς τον είχε καλέσει και ρώτησε για τον Ιβοριανό παίκτη.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ακόμα είχε μιλήσει για ακόμα έναν ποδοσφαιριστή της Γαλατά, χωρίς όμως να αναφέρει όνομα παρά μόνο την εθνικότητά του, που είναι η Τουρκία.