Kαι ο Γουίλιαν στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για το Τσέλσι - Κρίσταλ Πάλας

Ο Γουίλιαν - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Kαι ο Γουίλιαν στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για το Τσέλσι - Κρίσταλ Πάλας

Sportal newsroom 17:59 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:59 - 01.09.2024

Εκτός από τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Παναγιώτη Κονέ και του αντζέντη του, στην κερκίδα για το Τσέλσι - Κρίσταλ Πάλας βρέθηκε και ο Γιούλιαν.

Το μεσημέρι της Κυριακής (31/8), η Τσέλσι υποδέχθηκε τη Κρίσταλ Πάλας στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Ένα γήπεδο που επισκέφθηκε τόσο ο Παναγιώτης Κονέ, όσο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Όμως δεν ήταν οι μόνοι.

Στην έδρα των «μπλε» βρέθηκε και ο Γουίλιαν, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση της παλιάς του ομάδας. Ο ίδιος έμεινε ελεύθερος από τη Φούλαμ και η παρουσία του στο ματς της Τσέλσι, σε συνδυασμό με αυτή των μεγαλομετόχων των «ερυθρόλευκων», προκάλεσε όργιο φημών στα Social Media.

Μαρινάκης και Κονέ μαζί στα VIP του «Στάμφορντ Μπριτζ» - Ανάμεσα τους ο μάνατζερ του Γουίλιαν

Η αναμέτρηση της Τσέλσι με την Κρίσταλ Πάλας στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για την 3η αγωνιστική της Premier League έχει μπόλικο... άρωμα από Stoiximan Super League. Και αυτό όχι γιατί στις δύο ομάδες αγωνίζονται παίκτες που ήταν στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά γιατί στο γήπεδο των Λονδρέζων έχουν δώσει το παρών άνθρωποι ελληνικών ομάδων.

Και μάλιστα της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της ΠΑΕ ΑΕΚ! Συγκεκριμένα, το παρών στα VIP του «Στάμφορντ Μπριτζ» έχει δώσει ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, Παναγιώτης Κονέ. Τώρα το γιατί βρίσκονται εκεί δεν είναι γνωστό, αλλά μπορούν να γίνουν διάφορες εικασίες, που αφορούν το κομμάτι των μεταγραφών.

Για παράδειγμα, οι «ερυθρόλευκοι» τον τελευταίο καιρό φέρεται να έχουν στο στόχαστρο τους, τον Γουίλιαν, που αγωνίζεται στη Φούλαμ. Και ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και στον Παναγιώτη Κονέ ήταν ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου άσου. Δεν αποκλείεται λοιπόν η παρουσία του ισχυρού άνδρα της ομάδας του Πειραιά να συνδέεται με την εν λόγω περίπτωση, αλλά δεν είναι και απαραίτητο να ισχύει αυτό.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Όσον αφορά τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ, θα μπορούσε η παρουσία του στο γήπεδο της Τσέλσι να έχει να κάνει με το ενδιαφέρον που έχουν δείξει οι «κιτρινόμαυροι» για τον Φοφανά, που είναι παίκτης των Λονδρέζων και βρίσκεται πολύ ψηλά στην κιτρινόμαυρη λίστα. Αυτό είναι το σενάριο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες...