Γουίλιαν: «Έχω πολλές προτάσεις στα χέρια μου»

Γουίλιαν

i

©imago

Γουίλιαν: «Έχω πολλές προτάσεις στα χέρια μου»

Δημήτρης Χούπης 17:00 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:03 - 01.09.2024

Σε δηλώσεις που έχει κάνει στο BBC ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, σχολίασε ότι έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του, τις οποίες εξετάζει.

Ο Γουίλιαν αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού εδώ και λίγο καιρό. Ο Βραζιλιάνος λοιπόν έχει μείνει ελεύθερος μετά τη μικρή θητεία του στη Φούλαμ και πλέον εξετάζει τις επιλογές του.

Ο 36χρονος εξτρέμ μίλησε στο BBC και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μέλλον του και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Όσον αφορά τις προτάσεις που έχει, ο Βραζιλιάνος τόνισε πως έχει αρκετές στα... χέρια του. Μεταξύ άλλων ο Γουίλιαν έχει προτάσεις από Αγγλία, τη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ.

«Κοιτάζω αυτή τη στιγμή τις επιλογές που έχω. Βλέπω στην Ευρώπη, στην Αγγλία, στη Σαουδική Αραβία, στο Κατάρ, στο MLS. Η Βραζιλία δεν είναι στις επιλογές μου. Προσπαθώ να δω τι υπάρχει για να πάρω τη σωστή απόφαση. Έχω προτάσεις και είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποφασίσω για την επόμενη πρόκληση», ήταν τα λόγια του.

Στη συνέχεια ο πρώην παίκτης της Τσέλσι είπε ότι είναι σε καλή κατάσταση, τονίζοντας ότι στόχος του είναι να παίξει μέχρι τα 40 του χρόνια.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

«Νιώθω καλά από άποψη φυσικής κατάστασης και στα δύο χρόνια που ήμουν στη Φούλαμ δεν είχα προβλήματα. Δουλεύω στο γυμναστήριο, αλλά φυσικά είναι διαφορετικό από να προπονείσαι καθημερινά με μια ομάδα. Αλλά κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι σε καλή κατάσταση για την επόμενη ομάδα μου. Μπορώ να παίζω ίσως ως τα 40. Νιώθω ότι έχω κίνητρο», πρόσθεσε.

Ο Γουίλιαν μεταξύ άλλων έχει παίξει στην Άρσεναλ, την Τσέλσι με την οποία έχει κατακτήσει δύο Premier League και ένα Europa League, ενώ έχει κατακτήσει ακόμα ένα Europa League με τη Σαχτάρ.