Πότε μπαίνει και παίζει ο Γουίλιαν

Γουίλιαν

i

© Olympiacos FC

Πότε μπαίνει και παίζει ο Γουίλιαν

Διονύσης Βερβελές 09:21 - 03.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:27 - 03.09.2024

Αποφασισμένος να μπει και να δουλέψει άμεσα ο Βραζιλιάνος άσος…

Έκανε τη μεγάλη κίνηση ο Ολυμπιακός και απέκτησε τον Γουίλιαν! Ο Βραζιλιάνος σταρ ανακοινώθηκε επίσημα από τους «ερυθρόλευκους» σε μία ημέρα που όλος ο οργανισμός του Ολυμπιακού και ειδικά το βράδυ της Δευτέρας ήταν σε μεγάλη... έξαρση, καθώς από τη μία στο μπάσκετ ανακοινώθηκε ο NBAερ Φουρνιέ και από την άλλη στο ποδόσφαιρο ο Γουίλιαν από την Premier League.

Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει αγωνιστεί για αρκετά χρόνια στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, σε αυτό της Αγγλίας, και πλέον θα φορά την ερυθρόλευκη φανέλα. Μετά το τέλος του συμβολαίου του με τη Φούλαμ ήταν ελεύθερος στην αγορά και όπως είναι λογικό μέχρι τώρα δούλευε σε ατομικό επίπεδο.

Οπότε είναι φυσιολογικό να έχει μείνει πίσω από άποψη φυσικής κατάστασης σε σχέση με τους παίκτες που ακολούθησαν με την ομάδα την καλοκαιρινή προετοιμασία. Ωστόσο ο Γουίλιαν έχει έρθει αποφασισμένος στον Ολυμπιακό για να μπει άμεσα στις προπονήσεις και να δουλέψει. Αυτό, ώστε να μπορεί να φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο και να μπει να παίξει και να βοηθήσει την ομάδα του Πειραιά.

Μάλιστα ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής πέρα από τους προπονητές που θα έχει στο Ρέντη έχει αποφασίσει να δουλέψει και μόνος του με προσωπικούς γυμναστές που έχει φέρει στην Ελλάδα. Αυτό προκειμένου να μπορέσει να είναι έτοιμος άμεσα και να μπει να προσφέρει. Πάντως, αυτήν τη στιγμή το πλάνο είναι αν το επιτρέψουν οι καταστάσεις, είναι να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη, προκειμένου να δει και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σε αγώνα το επίπεδο ετοιμότητας του Γουίλιαν.

Τα πάντα, βέβαια, θα φανούν στην πράξη. Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν τον Βραζιλιάνο μέσα στην εβδομάδα στο Ρέντη για να ξεκινήσει προπονήσεις και να αρχίσει δουλειά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Και από εκεί και πέρα να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός και ο Γουίλιαν τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων. Αυτό, ώστε να μπορέσει να ανεβάσει και ο Βραζιλιάνος ρυθμό και με την επανέναρξη των αγώνων να κάνει το ντεμπούτο του. Το περιμένουν πολλοί άλλωστε…

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!