Αντίστροφη μέτρηση για τη «βόμβα» με Γουίλιαν στον Ολυμπιακό!

Φωτ. IMAGO

Αντίστροφη μέτρηση για τη «βόμβα» με Γουίλιαν στον Ολυμπιακό!

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:08 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:36 - 02.09.2024

Θέμα χρόνου αποτελεί η ανακοίνωση της απόκτησης του Γουίλιαν από τον Ολυμπιακό, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται μία ανάσα από τη συμφωνία.

Ο Ολυμπιακός για μία ακόμα χρονιά φρόντισε να... πυροδοτήσει τη δική του «βόμβα», φέρνοντας στην Ελλάδα τον Γουίλιαν. Τον 36χρονο επιθετικό με τις ουκ ολίγες παραστάσεις από την Premier League, στην οποία αγωνίστηκε φορώντας τη φανέλα των Τσέλσι, Άρσεναλ και Φούλαμ.

Ο ίδιος έφτασε την Κυριακή (1/9) στην Ελλάδα, όπως ανέφερε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, προκειμένου να κάνει τις τελευταίες επαφές με τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων». Αυτές, όπως όλα δείχνουν, ολοκληρώθηκαν με θετικό τρόπο. Ο Γουίλιαν πέρασε επίσης με επιτυχία και τις ιατρικές εξετάσεις και πλέον εκείνο που αναμένεται είναι να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό τις προσεχείς ημέρες, αν όχι ώρες.

Την περασμένη σεζόν ο πρώην παίκτης της Τσέλσι και της Άρσεναλ, αγωνιζόταν στην Αγγλία για λογαριασμό της Φούλαμ, της οποίας τη φανέλα όμως φόρεσε για δύο σεζόν. Συνολικά με την ομάδα του Λονδίνου μέτρησε 67 συμμετοχές, δέκα γκολ και επτά ασίστ, υπό τις οδηγίες του γνώριμου από το πέρασμά του στον Ολυμπιακό, Μάρκο Σίλβα.

Οι άνθρωποι της πειραϊκής ΠΑΕ, μάλιστα, συνομίλησαν με τον Πορτογάλο τεχνικό για την περίπτωση του Γουίλιαν και εκείνος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βραζιλιάνο. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ήρθε στην Ελλάδα λίγο πριν την οριστική λήξη της προθεσμίας για την ευρωπαϊκή λίστα, στην οποία και αναμένεται να συμπεριληφθεί. Αυτό που μένει να φανεί είναι αν θα αποτελέσει το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων», για τη φετινή περίοδο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Θυμίζουμε πως το όνομα του Γουίλιαν δεν αποτελεί το μοναδικό «μπαμ» το οποίο έχει συνδεθεί με τους «ερυθρόλευκους». Στην Τουρκία, τόσο την Κυριακή (1/9) όσο και τη Δευτέρα (2/9) γίνεται λόγος για μετακίνηση του Χακίμ Ζίγιες στον Ολυμπιακό, με το όνομα του Μαροκινού, ωστόσο, να ακούγεται και για τη Σαουδική Αραβία.

Επιπλέον, ένας ακόμα παίκτης που συνδέεται με τους Πειραιώτες είναι ο Αζεντίν Ουνάχι, με τα γαλλικά ΜΜΕ να τονίζουν πως ο ποδοσφαιριστής της Μαρσέιγ είναι ακόμα αναποφάσιστος όσον αφορά το μέλλον του.