Ζορίστηκε, αλλά έφυγε με το «διπλό» από το Γούλβερχαμπτον η Λίβερπουλ και ανέβηκε στην κορυφή!

Φωτ. IMAGO

Ζορίστηκε, αλλά έφυγε με το «διπλό» από το Γούλβερχαμπτον η Λίβερπουλ και ανέβηκε στην κορυφή!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 21:28 - 28.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:54 - 28.09.2024

Δεν ήταν εύκολο το βράδυ του Σαββάτου για τη Λίβερπουλ, αλλά κατάφερε να επικρατήσει εκτός έδρας της Γουλβς με 2-1 και να σκαρφαλώσει στην κορυφή της Premier League.

Η ήττα από τη Νότιγχαμ μέσα στο «Άνφιλντ» έφερε έναν προβληματισμό όσον αφορά τη Λίβερπουλ, αλλά η ομάδα του Άρνε Σλοτ αποδεικνύει πως επρόκειτο για μία... κακή παρένθεση και είναι έτοιμη να χτίσει σερί. Μετά τη νίκη κόντρα στην Μπόρνμουθ, ήρθε και η εκτός έδρας επικράτηση κόντρα στη Γουλβς με 2-1.

Βέβαια, δεν ήταν εύκολο το έργο της ομάδας του Άρνε Σλοτ. Οι «λύκοι» κατάφεραν να της βάλουν δύσκολα και να την αγχώσουν, όμως βρήκε τις απαραίτητες λύσεις και έφυγε με ένα σημαντικό «διπλό», που την έφερε στην κορυφή της Premier League.

Με καρέ του μυθικού Κόουλ Πάλμερ «καθάρισε» την Μπράιτον η Τσέλσι - Νίκη με ξέσπασμα στο φινάλε για την Άρσεναλ
PREMIER LEAGUE

19:01 - 28.09.2024

Με καρέ του μυθικού Κόουλ Πάλμερ «καθάρισε» την Μπράιτον η Τσέλσι - Νίκη με ξέσπασμα στο φινάλε για την Άρσεναλ

Ο Κόουλ Πάλμερ έγραψε ιστορία με τέσσερα γκολ μέσα σε είκοσι λεπτά στο πρώτο ημίχρονο και οδήγησε την Τσέλσι στη νίκη με 4-2 επί της Μπράιτον, ενώ η Άρσεναλ με δύο γκολ στις καθυστερήσεις «λύγισε» τη μαχητική Λέστερ (4-2).

Οι φιλοξενούμενοι αφού απείλησαν στο 12' με τον Σαλάχ και στο 40' με τον Σόμποσλαϊ, βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους. Στο 45+2' ο Ζότα βρήκε εξαιρετικά τον Κονατέ κι εκείνος με μία κεφαλιά έγραψε το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 56' οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν μία από τις λίγες ευκαιρίες που τους δόθηκε κυρίως λόγω μίας σοβαρής αδράνειας της αντίπαλης άμυνας και έφεραν το ματς στα ίσια με τον Νούρι. Ωστόσο, η χαρά τους δεν κράτησε πολύ, αφού η Λίβερπουλ μόλις τέσσερα λεπτά μετά κέρδισε πέναλτι, του οποίου την εκτέλεση ανέλαβε ο Σαλάχ και ήταν εύστοχος για το τελικό 1-2.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 6ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ