Στόουνς... at the buzzer λύτρωσε τη Σίτι στην έδρα της Γουλβς!

Στόουνς... at the buzzer λύτρωσε τη Σίτι στην έδρα της Γουλβς!

Δημήτρης Χούπης 17:59 - 20.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:08 - 20.10.2024

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε μια τεράστια νίκη με 2-1 απέναντι στη Γουλβς, με τον Τζον Στόουνς να σκοράρει στην τελευταία φάση του αγώνα.

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε μια αγχωτική νίκη με 2-1 απέναντι στη Γουλβς χάρη στο γκολ του Τζον Στόουνς στο 90+5'. Με αυτή τη νίκη οι «πολίτες» ανέβηκαν στην κορυφή και περιμένουν το αποτέλεσμα του αγώνα της Λίβερπουλ με την Τσέλσι.

Οι «λύκοι» ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το παιχνίδι, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό. Ο Σεμέδο έβγαλε μια ωραία σέντρα προς τον Λάρσεν κι αυτός με ιδανικό πλασέ έκανε το 1-0 για την ομάδα του Γκάρι Ο' Νίλ. Στο 19ο λεπτό η Γουλβς έφτασε κοντά στο δεύτερο λεπτό, αλλά ο Σεμέδο δεν κατάφερε να «νικήσει» τον Έντερσον που έδιωξε σε κόρνερ.

Στη συνέχεια οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι πίεσαν, έχασαν ευκαιρίες και τελικά ισοφάρισαν στο 33' με τον Γκβάρντιολ. Ο Κροάτης βρήκε λίγο χώρο έξω από την περιοχή, δοκίμασε ένα σουτ με το δεξί και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ζοσέ Σα.

Στο δεύτερο μέρος οι «πολίτες» πήραν περισσότερο χώρο στο γήπεδο για να απειλήσουν, αλλά η αμυντική λειτουργία των παικτών της Γουλβς ήταν εξαιρετική. Από τη μεριά τους οι «λύκοι» απειλούσαν στην κόντρα, αλλά αντιμετώπιζαν πρόβλημα στην τελική πάσα. Στο 90+5' όμως ο Στόουνς με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Φόντεν έκανε το 2-1.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Η επόμενη αγωνιστική

Η βαθμολογία