Γουόκερ: «Μου ασκούσε συνέχεια κριτική ο πατέρας μου όταν ήμουν μικρός, μισούσα να πηγαίνω ποδόσφαιρο μαζί του»

Γουόκερ: «Μου ασκούσε συνέχεια κριτική ο πατέρας μου όταν ήμουν μικρός, μισούσα να πηγαίνω ποδόσφαιρο μαζί του»

Δημήτρης Χούπης 19:09 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:09 - 22.08.2024

Ο Κάιλ Γουόκερ μιλώντας σε ένα podcast αναφέρθηκε στον πατέρα του και την κριτική που του ασκούσε για τις εμφανίσεις του όταν ήταν μικρός, τονίζοντας πως δεν του άρεσε να πηγαίνει μαζί του στο ποδόσφαιρο.

Ο Κάιλ Γουόκερ αποτελεί έναν από τους καλύτερους μπακ στον κόσμο, έχοντας κατακτήσει έξι φορές της Premier League, αλλά και το Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Άγγλος διεθνής λοιπόν, έκανε κάτι δηλώσεις στο podcast, You 'll Never Beat Kyle Walker και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πατέρα του.

Ο 34χρονος λοιπόν σχολίασε πως εκείνος τον έκανε τον παίκτη που είναι σήμερα, αφού συνέχεια του ασκούσε κριτική για την εικόνα του στις προπονήσεις ή τους αγώνες, όταν ήταν μικρός. Για τον λόγο αυτό, όπως ανέφερε, όταν έμπαινε στο αμάξι μετά τους αγώνες ξεσπούσε σε κλάματα, τονίζοντας ότι η κριτική του πατέρα του γινόταν γιατί ανησυχούσε γι' αυτόν.

«Ο πατέρας μου με έκανε τον παίκτη και τον άνθρωπο που είμαι σήμερα. Μισούσα να πηγαίνω μαζί του στο ποδόσφαιρο. Δεν είχε σημασία αν ήμουν καλός ή κακός, έμπαινα στο αμάξι και έβαζα τα κλάματα. Έλεγε συνέχεια ότι δεν έκανα κάτι καλά. Δεν το έκανε αυτό γιατί ήθελε να με "πονέσει", αλλά γιατί ανησυχούσε σε μένα», είπε αρχικά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Στη συνέχεια ο δεξιός μπακ της Σίτι σχολίασε ότι τη συγκεκριμένη τακτική πολλές φορές τη χρησιμοποιεί και στα παιδιά του τώρα, καθώς μόνο έτσι θα καταφέρουν να γίνουν νικητές. «Μερικές φορές νιώθω ότι ήταν σωστός, καθώς με έμαθε να είμαι νικητής. Προσπαθώ να το μάθω αυτό και στα παιδιά μου.

Με τα παιδιά μου τώρα όταν παίζω δεν τα αφήνω να νικάνε. Αν τα αφήσω να κερδίσουν, όταν χάνουν, θα είναι κάτι τραυματικό για εκείνα. Παίζουμε ένα μικρό παιχνίδι στον κήπο και δίνω τα πάντα, επειδή νιώθω ότι θα τους μάθω να είναι νικητές», πρόσθεσε.