Αήττητη και τρίτη η Xιρόνα μετά την νίκη στη Γρανάδα
i

©prtscr

Αήττητη και τρίτη η Xιρόνα μετά την νίκη στη Γρανάδα

Ορέστης Καδδάς • 00:02 - 19.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:24 - 14.08.2024

Η Xιρόνα πήρε μεγάλη νίκη επί της Γρανάδα με 4-2 εκτός έδρας και συνέχισε το εξαιρετικό της ξεκίνημα, που την έχει φέρει στην 3η θέση της La Liga και ισόβαθμη με τη Μπαρτσελόνα.

Η Χιρόνα έχει κάνει εξαιρετική εκκίνηση στην στη La Liga και μετά από πέντε αγωνιστικές βρίσκεται στην 3η θέση, ισόβαθμη με την Μπαρτσελόνα στους 13 βαθμούς και μόλις στο -2 από τη Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία μετά από πέντε αγώνες.

Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Τσιγκάνκοφ στο 22' με ένα ασταμάτητο σουτ που πάει στην πάνω αριστερή γωνία της εστίας. Το 2-0 έκανε ο Σάβιο στο 31' με σουτ έξω από την περιοχή. Το παιχνίδια φάνηκε να τελειώνει μόλις στο 34' με το 3-0 του Ντιέγκο Λόπεθ, που πλάσαρε σε άδειο τέρμα, έπειτα από ασίστ του Ντόβμπικ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γρανάδα προσπάθησε να επανέλθει αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει. Στο 63' ο Ουζούνι μείωσε σε 3-1, ενώ στο 85' ο πρώη φορ της ΑΕΚ, Λούκας Μπογέ έκανε το 3-2 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Τελικά όμως η Χιρόνα δεν ανησύχησε περαιτέρω και με γκολ του Κούτο στο 89' διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία της La Liga:

Το πρόγραμμα της επόμενης (6ης) αγωνιστικής: