Γρηγορίου: «Φέραμε σε δύσκολη θέση τον Ολυμπιακό, συγχαρητήρια στα παιδιά»

Γρηγορίου: «Φέραμε σε δύσκολη θέση τον Ολυμπιακό, συγχαρητήρια στα παιδιά»

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:09 - 28.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:17 - 14.08.2024

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Μιχάλης Γρηγορίου εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την εμφάνιση των παικτών του κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός πήρε το τρίποντο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθαρίζοντας στο δεύτερο μέρος με 3-1, για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League

Με αυτή τη νίκη οι ερυθρόλευκοι ανέβηκαν στους 41 βαθμούς και παρέμειναν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η ομάδα των Ιωαννίνων παρέμεινε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Μιχάλης Γρηγορίου εμφανίστηκε ικανοποιημένος στη κάμερα της Cosmote TV με την εμφάνιση των παικτών του κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως η ομάδα του έφερε σε δύσκολη θέση τους Πειραιώτες. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός: 

«Συγχαρητήρια στα παιδιά, φέραμε σε δύσκολη θέση τον Ολυμπιακό. Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο μέρος, δεν δεχθήκαμε φάσεις είχαμε από μία φάση. 

Στην επανάληψη μείναμε νωρίς πίσω, προσπαθήσαμε, δε τα παρατήσαμε, μείναμε στο παιχνίδι μέχρι το τέλος μπορούσαμε να πάρουμε βαθμό. Είμαι ικανοποιημένος, τα παιδιά δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό. 

Μετά το γκολ δε μπορούμε να αντιδράσουμε, είχαμε πει πως πρέπει να έχουμε το ίδιο τέμπο κάτι που κάναμε και κερδίσαμε το πέναλτι. Μετά το 2-0 δεν παρατήσαμε το παιχνίδι».