Γρηγορίου για μεταγραφές: «Κοιτάμε άλλες δύο μεταγραφές, έρχεται και ένας κεντρικός αμυντικός»

Γρηγορίου για μεταγραφές: «Κοιτάμε άλλες δύο μεταγραφές, έρχεται και ένας κεντρικός αμυντικός»

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:25 - 28.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:17 - 14.08.2024

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το κομμάτι των μεταγραφών του ΠΑΣ Γιάννινα.

O Ολυμπιακός πανηγύρισε την τρίτη του σερί νίκη στη φετινή Stoiximan Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν τις λύσεις στο δεύτερο μέρος και επικράτησαν με 3-1 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» διατήρησαν τη διαφορά τους στο -4 από την ΑΕΚ, ενώ ο «Άγιαξ της Ηπείρου» παρά τη φιλότιμη προσπάθειά του έφυγε με άδεια χέρια από το Φάληρο και παραμένει ουραγός, μαζί με την Κηφισιά.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά και το κομμάτι των μεταγραφών. 

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Είχαμε 4 σημαντικές απουσίες. Στο α' μέρος είχαμε μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Σόρια όπως είχε και ο Ολυμπιακός με τον Φορτούνη. Κρατάω ότι δεν παρατήσαμε το ματς. Μειώσαμε μετά την ωραία ενέργεια του Τούτου. Συγχαρητήρια για την αγωνιστικότητα των παιδιών», ανέφερε αρχικά. 

Και συνέχισε: «Η μάχη θα είναι μέχρι και την τελευταία αγωνιστική των play outs. Ήδη είναι μαζί μας ο Ροζάλες. Έρχεται και ένας κεντρικός αμυντικός για εργομετρικά και εξετάσεις. Κοιτάμε άλλες δύο μεταγραφές. Για αριστερό μπακ και winger. 

Το πρώτο γκολ μας πάγωσε λίγο. Το 2ο ήταν περισσότερο αδράνεια δική μας. Είχαμε ένα κενό διάστημα. Για αυτό λέω πώς είναι πολύ σημαντικό που επανέρχεσαι στο ματς και το πας μέχρι τέλους», κατέληξε.