Γρηγορίου: «Δεν ήρθαμε για την ισοπαλία - Ήταν ματς δίχως επιστροφή»

Μιχάλης Γρηγορίου

i

©Intime

Γρηγορίου: «Δεν ήρθαμε για την ισοπαλία - Ήταν ματς δίχως επιστροφή»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:07 - 18.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:17 - 14.08.2024

Στην κρισιμότητα της νίκης στάθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου, μετά το σπουδαίο διπλό του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Πανθεσσαλικό», χαρακτηρίζοντάς το ως ένα ματς «έξι βαθμών».

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πανηγύρισε μια κομβική νίκη στο «Πανθεσσαλικό» απέναντι στον Βόλο με 2-1. Τα δύο γκολ του Πέδρο Κόντε έκριναν το αποτέλεσμα και ο Μιχάλης Γρηγορίου στάθηκε ιδιαίτερα στη σημασία του συγκεκριμένου πανηγυρισμού, ενόψει της δύσκολης συνέχειας στη μάχη της παραμονής:

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

«Είπαμε στα παιδιά ότι είναι ματς χωρίς επιστροφή, έχουμε άλλες 10 αγωνιστικές αλλά σήμερα είναι από τα παιχνίδια που θεωρητικά είναι σαν να παίρνεις 6 βαθμούς. Θέλαμε τη νίκη, δεν ήρθαμε για την ισοπαλία, ο βαθμός δεν μας αρκεί σε κανένα παιχνίδι. Ακόμη και απέναντι στον Άρη που πήραμε έναν βαθμό δεν ήμουν ικανοποιημένος. Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι όταν ισοφαρίζεσαι στο 47' από μία στατική φάση. 

Σοκ: Βγήκαν καλάσνικοφ κι έπεσαν πυροβολισμοί σε ματς της ΕΠΣΔΑ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

17:28 - 18.02.2024

Σοκ: Βγήκαν καλάσνικοφ κι έπεσαν πυροβολισμοί σε ματς της ΕΠΣΔΑ

Τρομερές σκηνές στο ελληνικό ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα σε παιχνίδι της Δυτικής Αττικής. Βγήκαν καλάσνικοφ, έπεσαν πυροβολισμοί και υπήρξαν συλλήψεις στο ματς Απόλλων Ποντίων - Μανδραϊκός.

Δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί δεν το έβαλαν κάτω, παρά τη δυσχερή βαθμολογική θέση, παλέψαμε το πιστέψαμε, πετύχαμε δεύτερο γκολ, είχαμε 2-3 ακόμη κλασσικές ευκαιρίες, ο Σούλης έκανε εξαιρετική απόκρουση. Είχαμε προβλήματα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τους Εραμούσπε-Παμλίδη, άλλαξε και ο Νάγκι, να δούμε πόσο σοβαροί είναι οι τραυματισμοί και των τριών».